Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_00_

Centrum Stworzone dla Zdrowia

Polecane posty

Gość Magda_00_

Wybieram się w czerwcu do Gdańska na tydzień i zauważyłam, że organizowana jest tam taka akcja Centrum Stworzone dla Zdrowia. Ponoć można tam zrobić różne badania? Słyszał ktoś może o tym jakieś dokładniejsze informacje? Jak to wygląda, czy jakoś trzeba się tam umawiać itd.?

Gość gość
Czemu w Warszawie nie organizuje sie takich akcji a jesli juz to jakies mierzenie cisnienia albo pomiar cukru glukometrem :-( Tu sluzba zdrowia lezy na lopatkach ,brakuje kardiochirurgów a na Slasku jest ich za duzo ... Jak to sie dzieje ?

Gość DominikaJo
Ja tam już byłam w ten weekend i bardzo sobie chwalę to centrum. Świetnie wszystko wygląda, wnętrze jest bardzo nowoczesne, jest wiele różnych możliwości zbadania swojego zdrowia, np. wydolności, kondycji skóry czy poziomu tkanki tłuszczowej. Zdecydowanie jeżeli ktoś będzie w Trójmieście to polecam odwiedzić to centrum.

Gość Elmetka
Dołączam się do pozytywnych opinii. To świetna okazja, by zrobić sobie różne badania i to całkowicie bezpłatnie. Polecam pójść w ciągu tygodnia, bo wtedy jest mniej ludzi i można sobie spokojnie wszystko porobić oraz porozmawiać z ekspertami z tego Centrum.

Gość Danuta1970_
Wielka szkoda, że już kończą swój pobyt w Gdańsku, bo w takim razie nie uda mi się ich odwiedzić, a tak bardzo chciałam sobie sobaczyć, jak to całe Centrum wygląda, szczególnie że było tyle pozytywnych opinii.

Gość gość
:)czy to na serio czy to prowo bo nie rozumiem no 2222 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość YskaMadzik
Też miałam właśnie pisać, że Centrum dalej funkcjonuj****ardzo fajnie to wymyślili z tymi zajęciami we współpracy z MOSIRem. Przecież ile to można leżeć na plaży, a tak zawsze urozmaicenie jest popołudniami :-)

Gość WenecjankaDD
Teraz jak się ochłodziło, to jest tam sporo osób. Mojemu dziecku bardzo się tam podobał ten stół interaktywny. Meza udało mi się zaciągnąć na badanie poziomu tkanki tłuszczowej. Może jakoś dzięki temu zmotywuję go do zrzucenia paru kilo :)