Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczek z Kalifornii, który zastrzelił 6 osób jest kryptogejem !!!

Polecane posty

Gość gość

Psychoterapeutka dała wywiad w stacji FOX News, powiedziała że to co zrobił było spowodowane ''homoseksualnymi impulsami'' ,dalej dodała ''Kiedy uslyszałam o tym co się stało, zobaczyłam to w wiadomościach, usłyszałam jego słowa, pomyslałam sobie Oh, on jest wsciekły bo kobiety go ciągle odrzucają i jest samotny'' Pomyslalam wtedy, czy to ktoś kto w ten sposób walczy ze swoimi wewnętrznymi homoseksualnym pociągiem ? Czy on był zły na kobiety dlatego, ze zabierają one mu mężczyzn ? On czuł się odrzucony, nie mogł się ''połączyc'' (nie rozumiem co ona miala tu na mysli) , nie mógl poczuc się kochany, lubiany, spełniony, podswiadomie walczył i walczy ze swoimi ciągotami, moze nie mógł poczuc sie jak ''prawdziwy'' mezczyzna ? Powinnismy zadac sobie pytanie, czy był zły poniewaz mezczyzni sie nim nie interesowali ?

Gość gość
koorfa masz ten zapłon:D

Gość gość
Wiadomo, ze to gej, tak jak reszta prawiczków z Kafeterii, wmawiają sobie ze są hetero a wcale nie chcą poznac kobiety. Tamtem prawik z USA mial kase, nie byl brzydalem, nie wierze ze zadna sie nim nie interesowala

Gość gość
z wyglądu typowy prawiczek

Gość gość
był samotnym gejem, mężczyźni odrzucali jego zaloty, a mścił się na kobietach, bo odbierały mu mężczyzn, Trzeba być zje'banym psychologiem, żeby wygłaszać tak piramidalne głupoty.

Gość gość
niektorzy, ktorzy go znają tez tam mowią, ze to gay

Gość gość
widziałam jego zdjęcia, w ogole nie moj typ ale brzydalem nie jest, wieksze paskudy z ryjem jak swinia chodzą po naszych ulicach i laski mają, wiec czemu zadna go nie chciala ? jak na amerykanina dobra partia, szczuply, bogaty...

Gość gość
no ale w USA a zwłaszcza w CA są tysiące pięknych i mało rozgarniętych dziewczyn, które lecą na kase to w czym problem ? Polacy narzekają na polską mentalnosc i hipokryzje, a nie wiedzą, że tam to jest prawdziwa hipokryzja, oh my god i wychwalanie boga pod niebiosy a potem rżnięcie sie w orgii grupowej

Gość gość
mógł iść na d***** :classic_cool: