Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietkii co z brwiami

Polecane posty

Gość gość

Mam cienkie brwi zawsze takie miałam i nie da sie zrobić henny ciągle je robię kredka brązową ale teraz jest gorąco i sie topi tzn widać że to kredka myślałam o cieniach ale mi nie wychodzi

Gość gość
Ty to masz problemy

Gość gość
makijaż permanentny brwi polecam

Gość nie autorkaa
ja bym chciała ten permamentny, ale z drugiej strony koszty sa ogromne i boje się, że mi zrobią brzydko :( jakieś za ostre, za ciemne itp. widziałam kilka zrobionych brwi i większość wygląda wulgarnie, mnie to nie pasuje :O a henna ile się trzyma na brwiach, taka robiona w domu?

Gość nie autorkaa
ja bym chciała ten permamentny, ale z drugiej strony koszty sa ogromne i boje się, że mi zrobią brzydko :( jakieś za ostre, za ciemne itp. widziałam kilka zrobionych brwi i większość wygląda wulgarnie, mnie to nie pasuje :O a henna ile się trzyma na brwiach, taka robiona w domu?

Gość gość
sluchaj moja koleżanka ma bardzo cienkie brwi niestety błędy z młodości i nie chcą jej odrosnąć. I dóbra kosmetyczka zróbi Ci tak henne ze Ci optycznie pogrubi brwi. Także na początek to. A potem Możesz zrobić makijaż permanentny

Gość gość
A u kosmetyczki robilas? To nieduzy wydatek

Gość gość
a henna u kosmetyczki kosztuje koło 10zł no może w większych miastach drożej ale u mnie tyle kosztuje. Także idź do dobrej kosmetyczki i na pewno coś poradzi.

No moja znajoma robiła makijaż permanentny brwi, ja idąc jej śladem po kilku latach myslenia też w końcu zrobiłam sobie brewki i jestem zadowlona bo niestety moja lewa brew nie chciała sobie rosnąć i miałam włoski tylko do połowy łuku teraz nie bawię się w codziennie malarstwwo na buzi. Zabieg robiony był jakis czas temu w łodzkim salonie - http://www.beauty.com.pl/pl/makijaz-permanentny

Gość Ania

Ja również miałam bardzo cienkie brwi i zrobiłam makijaż permanentny brwi. Zabieg prawie nic nie boli, efekt bardzo fajny , brwi są ładnie zrobione, gęste i mają bardzo ładny kształt. Jak najbardziej mogę polecic taki zabieg. Ja wykonywała swoje brwi w Magia Day Spa w Krakowie i polecam.

Gość Ania

Mogę polecić masaż relaksacyjny zwłaszcza dla osób które pracują w biurze tak jak Ja i maja bardzo stresującą pracę. Ten masaz jeste na prawde super dał mi natychmiastowe rozluźnienie i odprężenie , tego co najbardziej potrzebowałam. Mogę polecić miejsce gdzie wykonywałam bo warto sobie tam pójść Magia Day Spa w Krakowie.