Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiena na gorsze

Polecane posty

Gość gość

Hej! Zacznę od tego, iż dojrzewam (może to wyjaśniać wiele spraw, o których zamierzam napisać ;) ) Więc tak : niedawno zmieniłam się. Stałam się jakaś taka nieśmiała, znajduję i sb wiele kompleksów, nie potrafię sb zrozumieć. .. czesto jestem wesoła ktoś się pyta co u mnie i od razu robię się smutna i chcę powiedzieć źle ale nie chcę komuś psuć humoru... :/ mam parę objawów depresji... może i ją mam ale nie czuję się tak cały czas ... i tak już jest lepiej. Zastanawiam się nad różnymi rzeczmi ale nawet chyba nie wiem jakimi. To dziwne uczucie - czuję, jakby głowa była wypełniona milionami myśli, lecz nie wiem jakimi. W dodatku nie mam podstaw do "doła" - mam rodzinę całą, kochającą, mam co jeść i pić, w co się ubrać, dach nad głową nie jestem gnębiona czy coś, a wręcz lubiana. Zawsze miałam pewną wadę - chciałam być w centrum uwagi! !! Cały czas, lecz ostatnio myślę, że na to nie zasługuję... Że jestem za brzydka głupia nieśmiała i wg. Kiedyś byłam baaardzo pewna siebie wesoła i takie tam... ludzie mi tego zazdrościli... teraz z pewnością nikt by się ze mną nie zamienił charakterem czy wyglądem, nawet gdybym dopłaciła.. :( Już nie wiem co robić! Starsznie boje się kontaktu z ludźmi obcymi. ... jestem strasznie nieśmiała i czuję się cały czas jakaś... brzydka lub nawet nie ale szukam w sobie wad... może to zmiana szkoły? Plus : kiedyś słyszałam, że dorastanie to okres kiedy odkrywamy też swoją seksualność. .. ja jakoś... jak tańczę i robie różne ruchy czy pozy czuję się fsjnie ale potem głupio mi, że takie dziwne... nie chce też sb kupować stanikow - tylko jakieś proste białe czy czarne bez koronek czy innych ( w głębi może i chce ale potem mi głupio i wg) ... masturbuje się a potem jest mi głupio i wg jakbym chciała być jeszcze dzieckiem a z drugiej strony dorosłą. ..boje się gadać z mamą o miłości czy miesiączce bo czuję jakby nie chciała lub krepowala się że jej córeczka nie jest już dzieckiem ale chyba jej to nie przeszkadza - tylko mi jakoś tsk...

Gość gość
Pomóżcie :c może cos takiego przechodziliście?

Gość gość
.