Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thechiver

Dziewczyny!

Polecane posty

Mam z moim facetem świetny seks, jest wszystko tak jak powinno ale mam pewien mały problem. Chodzi o minetkę, uwielbiamy razem sobie dogadzać oralnie ale ostatnio mój facet kazał mi się wypiąć i od tyłu zabrał się za moją cipkę. Było bardzo przyjemnie ale delikatnie zaczął palcami o języczkiem zabierać się za drugą dziurkę. W pewnym momencie trochę się speszyłam i poprosiłam aby przestał. Ale zdarzyło się to później znowu. Problem polega na tym, że trochę mnie to krępuje ale najgorsze jest to, że sprawia mi to dużą przyjemność. Czy to jest tylko mój problem ?

Gość gość
Chyba tylko Twój !!! Ja z tym nie mam :)

Ale jaki problem? :D Skoro Ci to sprawia przyjemność to korzystaj w pełni z okazji a nie się krępujesz :)

Gość gość
Ja tez lubię lizać drugą dziurkę kobiecie

Gość gość
na początku też tak miałam...ale już nie mam

Gość gość
Nie masz to znaczy że ci nie liże?

Gość monikkka
Korzystaj, sprawia to mega przyjemność! Nie masz czego się krępować, wypnij się, rozchyl pośladki i rozkoszuj się chwilą ;)

Nie wiem dlaczego czuje się skrepowana, może to przez tą pozycję. Zawsze gry to robi trochę do hamuje, ale widzę, że nie powinnam, wręcz przeciwnie.

Chętnie poznałabym jeszcze parę zdań innych, co o tym sądzą.

Gość gośćgość
moja dziewczyna nie chciała tego ale tylko ze względów ze musi taka pozycje przyjąć i to że będę lizał akurat tę dziurkę. Ale rozmawialiśmy o tym, nie od razu ale pomału przełamala swoj wstyd i dzis juz tylko sie na skupia na doznaniach i przyjemności. Zależy jak bardzo jeszcze jesteś z żyta z partnerem.