Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majamajama

Kiedy test?

Polecane posty

Gość Majamajama

Hej. Do okresu zostalo mi jeszcze 6 dni, lekarz przepisal mi silny antybiotyk i kazal zrobic test i zaczac go brac, najpozniej za 3 dni bo skonczy sie na zastrzykach a moze szpitalu. Mam takie pytanie czy test wykarze badz wykluczy ciaze wiarygodnie 10 dni po stosunku?

Gość gość
zrób test w dniu spodziewanej miesiączki lub parę dni po, wtedy wyjdzie wiarygodny

Gość gość
Test nie wykarze ciazy 10 dni po stosunku, nawet test beta zkrwi wykrywa ciaze dopiero po 12 dniach od pierwszego dnia miesiacczki. Wiec najlepszym rozwiazaniem jest to, abys zrobila bete w laboratorium.

Gość gość
a ja poczekałabym te 6 dni Ciąża ważniejsza niż zastrzyki :-P

Gość normalna nie jestes
gosc z 10:30 bzdury pisze. ja zrobilam test 8 dni po owulacji, 7 dni przed okresem i jakos wyszly juz dwie krechy. teraz jestem w 20 tc i co? mozna? mozna.

Gość Majamajama
normalna nie jestes- to jest jakas szansa ze bedzie wiarygodny jak zrobie ok 3-4 dni przed okresem jak u Ciebie wyszedl na 7 dni przed @. GRATULACJE ;-)

Gość gość
taaa, sznasa jeden na milion. Mi z kolei test wyszedł dopiero 3 dni PO spodziewanej miesiączce ( w dniu spodziewanej miesiączki nawet nie wyszedł). Więc jaki to wyznacznik :/

Gość gość
Moze zalezy od firmy z jakiej jest test, niektore sa bardziej czule a inne mniej