Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzenia z wnuczką

Polecane posty

Gość gość

Czy dziadkowie maja prawo widywać i brać wnuczke do siebie - kuzyn ma sie rozwodzić , on przebywa zagranicą , czy musi to w pozwie zaznaczyć.

Gość gość
muszą poczekać 18 lat

Gość gość
kuzyna córka ma prawie trzy lata, dawała ją matka do dziadków ale teraz stwierdziłą że to jej dziecko i im nic do tego, mała chętnie zostawałą. To ona rzuciła kuzyna, znalazła sobie kochanka.

Nie chodzi o to, że muszą poczekać tylko, że sąd raczej tego nie reguluje, jeśli ojciec dziecka zyje. Powinni dogadać sie "po dobroci" a nie od razu przez sąd.

Gość gość
z nią się nie da po dobroci, to sz..ta i złodziejka, okradła teściów ze złota i pieniędzy ale to juz inna historia, ojcu dziecka nawet przez skypa nie chce dziecka pokazać.

W takim razie ojciec powinien starać się o możliwość spotykania się z dzieckiem i ewentualnie w tym czasie zawozić je do dziadków. A jeśli ojciec nie może, albo nie chce na miejscu dziadków dałabym spokój i nie utrudniała dziecku życia

Gość gość
można złożyć wnisoek o kontakty dziadków z wnuczką w sądzie.

Gość gość
Dziadkowie maja prawo wystapic do sadu z wnioskiem o uregulowanie widzen z wnuczka badz wnukiem. Smutne to, ze niektore kobiety sa tak zajadle, ze wszystko trzeba zalatwiac sadownie.

Gość gość
Kuzyn wraca niebawem i ma iść do adwokata-ten mu napewno doradzi co i jak. Ja jeszcze w życiu (a mam juz sporo lat) nie spotkałam sie z tak durnym dziewuszyskiem. Mało tego przez pół roku dostała na konto 7000 funtów i poszło sie je..ć. Za mieszkanie nie płaciła bo mieszkałą z teściową na jeszenie nie musiała dawać , ale trzeba było jeszcze długów narobić , okraść teściów, Dziecko w ciuchach po jej siostry dzieciach chodzi , lokatę dziecka przepuściła , rat za komputer nie płaciła po 40 zł, doładowań do telefonu Mix nie robiła. Ile jeszcze wyjdzie to az sie boimy. Nawet dziecku kolczyki z uszów zdjęła i sprzedała.

Gość gość
wydaje mi sie że dziadkowie muszą osobno złozyc wniosek do sądu o widzenia.