Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaja

SEKS PRZERYWANY PRZEZ 2 LATA I WPADKA?????

Polecane posty

Gość stokrotkaja

uprawiam seks z moim partnerem od 2 lat (seks przerywany) nigdy nic sie nie stalo tzn.. nie zaszlam w ciaze ale... od 3 dni nie mam okresu a od 2 boli mnie brzuch jak na okres ale go nie ma tzn.. boli i przestaje i za jakis czas znowu ale nic sie nie dzieje do tego dzis bola mnie piersi jak nigdy poniewaz te dni przechodzilam bez objawowo czami lekki bol brzucha ktory zawiadamial ze za kilka minut sie zacznie;) a teraz cisza:( co o tym myslicie? prosze o szczere prawdziwe i powazne odpowiedzi dziekuje:)

Gość gość
to jak z jazdą pod wpływem %, wiesz ze jak cie złapią to zabiora prawko ale liczysz na łut szczęścia, i przerywany jest jak ruletka czasami wystarczy jeden a czsami kilka lat do wpadki.

Gość gość
ale o czym tu gadać? test zrób i od razu będziesz wiedzieć. a co do przerywanego, to jak ktoś wcześniej napisał- możesz i 10 lat nie zajść, a możesz w pierwszym cyklu, więc nie bądź taka zszokowana możliwością ciązy jakbyś co najmniej jajników nie miała:D

Gość gość
to jest ciemnota rodem ze starozytnosci w PRL u to byl najpopularniejszy spoosb antykoncepcji i dlatego byly setki tysiecy aborcji rocznie

Gość gość
Naorawde nie jestesmy wrozkami, zrob test i sie okaze czy archaiczna ,,metoda" okazala sie zawodna

Gość gość
eee tam ja mam ponad 10 lat stazu I nie bylo nigdy wpadki.Mam dwojke planowanych dzieciakow zato :)

Gość gość
tak tez mozna zajść , guzik a nie antykoncepcja to ze przez taki okres czasu n ie zaszłaś to miałąś szczęście. To takie samo rozumowanie jak odpowiedz kobitki na widok trojaczków- to czemu nie wyjął od razu.

Gość gość
5 lat stazu..i tez nigdy wpadki, to ze okres sie spoznia to wcale nie znaczy ze jestes w ciazy... ale zrob test i bedzie wiadomo

Gość gość
Na antykoncepcje was nie stać czy jak?

Gość gość
stac.. ale po so sie faszerowac chemia skoro partnerowi tez odpowiada taki sposob

Gość gość
Na pewno mu odpowiada, jak się musi spinać aby zdążyć wyjąć. Pomijając fakt ryzyka wypływu nasienia przed orgazmem.

Gość No to co nawet jak to ciąża
Ciąża to błogosławieństwo! Myślicie że Bóg zsyłałby je na Was jakby wiedział że to nie czas? EEEEEE Niedowiarki.

Gość Taaaaaa aa
planowane czy nie to i tak miało się urodzić i tak, więc wasze planowanie niewiele tu wnosi:)

Gość gość
Oj ja z mężem zawsze mamy przerywany juz 7 lat i dwójka dzieci planowanych:-) jakoś nie wpadlam do tej pory:-)

Gość _greg76_
Ja bym nie wyjął, jak się spuszczam muszę być w środku. Wtedy dopycham mocno i głęboko.

Gość gość
To mozna wpaść w ten sposób? To mój i męża sposób antykoncepcji. Jesteśmy razem 6 lat, i tak samo jedno dziecko planowane. Czytałam ze tez wiele zależy od płynu ejakunicznego u mężczyzn.

Gość gość
A stosujecie ta metodę w połowie cyklu kiedy kobieta jest płodna czy wtedy tez uważacie?

Gość hermit33
Słyszałaś o takim czymś jak płyn ejakulacyjny ?Jak nie to poczytaj i partnerowi też polecam na przyszłośc

Gość Mika07
To moze być ciążą ja miałam takie same objawy i jestem w ciąży

Gość gość
Jak ktoś (mężczyzna) od jakiegoś czasu uprawia stosunek przerywany, to prawdopodobieństwo ciąży u jego partnerki jest niskie (oczywiście jak - obrazowo mówiąc - "zdąży wyjąć"). A to dlatego, że nie u wszystkich preejakulat zawiera plemniki zdolne do zapłodnienia. Z kolei inni mogą "wpaść" praktycznie za pierwszym razem... reguły nie ma. Gadanie o średniowiecznej metodzie... tak naprawdę propagandę tabletkom robią koncerny farmaceutyczne, które chcą te specyfiki opchnąć, kłamiąc że są one w 100% bezpieczne. Nikt mi nie powie, że operacje na naturalnych regulatorach funkcji życiowych człowieka, jakimi są hormony, to coś dobrego. Prezerwatywy są dobre, dla nastolatków. Jak ludzie już ze sobą są jakiś czas, to często dochodzą do wniosku, że ta potępiana starożytna metoda nie jest taka zła - zwłaszcza kiedy ewentualna ciąża nie będzie już końcem świata :)

Gość gość
moze u paru procent par stosunek przerywany dziala ale u reszty to wpadki -ta metoda to dno czytalam poradniki seksualogiczne z lat 50 i 60 tych i juz tma pisanio ze to bardzo nieskuteczna metoda mozespowodowac zaburzenia erekcji nerwice -

Gość gość
my tak wpadliśmy z moim M hehe teraz śpi koło mnie taki słodziutki dwulatek ;****

Gość weronika899
Statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę stosując jedynie stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji. To zdecydowanie nie jest skuteczna metoda, dlatego wszystko możliwe.