Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Renomowany Poliłolog

Obecnie seks analny jest o wiele bardziej popularniejszy od oralnego

Polecane posty

Wg. najnowszych sondaży w dzisiejszych czasach Skarby o wiele bardziej wolą uprawiać seks analny niż brać swojemu partnerowi członka do buzi i połykać nasienie.

Gość _facetX80_
Ja i mój chłopak uprawiamy tylko seks analny. Inne sposoby nie wchodzą w rachubę, uwielbiam gdy wchodzi w moją doopę.

Higiena przy seksie analnym to podstawa. Przede wszystkim nalerzy pamiętać o dokładnym wypróżnieniu się przed aktem płciowym. Wskazana też jest lewatywa, jeśli planujemy również rimming.

Gość Juz nie dziewica analna
Ja to tej pory nie znałam seksu analnego i dopiero niedawno spróbowałam i mimo ze miałam obawy podobało mi sie bardzo ale chociaż wrażenia są niesamowite nie zastąpi to fantastycznego smaku spermy w ustach!

Gość manka25
skoro dla wielu kobiet jest przyjemny,to czemu nie dla mnie?maz ciagle nalega na anal a jak juz go robimy to ja zaciskam zeby i modlesie zeeby skonczyl.Nieweim,chyba cos ze mna nie tak..a chcialabym zeby bylo dobrze i mnie rowniez.Wiec co zrobic?

Gość gość
Słuchaj "manka25" kup wibrator i wsadź mu w doopę, pomieszaj nim z 10 minut, potem zapytaj się czy było fajnie i kiedy to powtórzycie.

Maneko 25, Skarbie musisz urzywać bardzo dużo lubrykantu (czyli fachowe określenie intymnego żelu poślizgowego). Możesz też napić się trochę alkocholu na rozluźnienie się, wtedy zwieracz będzie czuł się swobodnie ;-)

Gość manka25
Zelu uzywmy ale i tak nie jest za przyjemnie.Ale musze sprobowac z alkoholem,bo tak nie probowalam.No coz,zobaczymy:)

Gość gość
no masakra !!!! upić się żeby facet mógł walić cię w dupsko !!!!!!1 ludzie czy wam już odbiło całkowicie???????!!!!!!!!!!!11

Gość manka25
czemu wy od razu tak g***townie reagujecie?po prostu zadalam pytanie.A dlaczego?bo w malzenstwie jest inaczej niz w wolnych zwiazkach.Niestety ale taka jest prawda.I czasem trzeba ustepowac.A pozatym kocham meza i chce zeby byl szczesliwy.tyle w temacie.

Gość gość
a Ty masz cierpieć aby on był szczęśliwy ? dla mnie to popaprane małżeństwo to nie niewolnictwo seksualne

Gość manka25
Ludzie ale wymyslcie.Widac,chyba malo jest tutaj ludzi po slubie.

Gość gość
co ma ślub do walenia w dupsko???

Bardzo dobrze Skarbie że chcesz mimo wszystko próbować, nie zrażaj się tymi co chcą skłonić Cię do zrezygnowania z analnych rozkoszy. Jak przyzwyczaisz zwieracz to będziesz miała kosmiczne orgazmy. Tak sobie myśle... :-)

Gość manka25
a pozatym zadalam pytanie jak mozna sobie pomoc zeby bylo lepiej w seksie i przyjemniej.Wiec nie musicie komentowac innych rzeczy

Gość gość
manka - weź włóż temu swojemu ogórka w d**e - ciekawe czy mu się spodoba

Gość manka25
Moj maz lubi jak mu wkladam paluszka -wiec jest przyjemne dla faceta:)

Gość gość
widzisz różnicę miedzy paluszkiem a grubym k********.e.m?

Gość manka25
widze.I wiem ze tym i tym mozna sprawic przyjemnosc:)

Gość gość
ty jakoś jej nie masz z penisem w tyłku, więc trochę gubisz się w zeznaniach

Gość manka25
ale inni maja,wiec ja tez bym chciala miec.Proste.

Gość gość
za dużo p****li się naoglądałaś - skoro to nie jest dla ciebie przyjemne, to już nie będzie, nie wszystko musi być jednakowo przyjemne dla wszystkich twój mąż jest kretynem, nalegając, gdy wie, że ci sprawia tym ból - dlatego napisałam - najpierw niech on się przekona, jak to jest z ogórkiem w d***e, może wtedy głupie pomysły mu z głowy wyparują

Gość gość
inni mają przyjemność z podduszania na przykład, a jeszcze inni z bicia - ale to nie znaczy, że ciebie ma to kręcić

Gość łysy trójmiasto
Moja żonka jak jej kiedyś przyłożyłem fajke w kakaowe oko to tak mnie kopneła że odechciało mi sie sexu analnego :-)

Gość gość
Jak gość wali mnie w pupkę i palcami w tym czasie zabawia ci.....kę to jest przyjemnie jemu i mnie.

Gość manka25
i jako facet,nie czules sie odtracony ze zona nie chce sie tak kochac?czy wolalbys tez tego rodzaju seksu?

Gość gość
jak facet woli anal, to nich się przerzuci na chłopców - nie mówię spróbować czasem, dla urozmaicenia, ale gdy proporcje się zmieniają a kobieta odmawiając obawia, że mężczyzna POCZUJE SIĘ ODRZUCONY, to już jest coś nie tak do seksu służy inny organ