Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Renomowany Poliłolog

Obecnie seks analny jest o wiele bardziej popularniejszy od oralnego

Polecane posty

Gość gość
ja tego nie lubię, nie umiem się do końca rozluźnić, i zwykle odmawiam a najgorsi są frajerzy, co mimo odmowy próbują wmawiając, że się - UWAGA - pomylili :D że nie w tą dziurkę trafiają

Gość manka25
nie ta dziurka he dobre:)

Gość gość
Manka25 - ja wiem że w małżeństwie trzeba iść na kompromisy itp. Ale nie w każdej kwestii. Swoją drogą gdy facet kocha to nigdy świadomie nie zada kobiecie bólu. Jak twój mąż może czerpać przyjemność i namawiać cię na anal wiedząc że ty cierpisz? Wie że cię krzywdzi ale ma to gdzieś - ważne żeby jemu było dobrze. I gdzie tu miłość? Ja jestem 10 lat po ślubie. Są rzeczy w łóżku które mnie nie kręcą. Mój małżonek choć chętnie by spróbował to jednak mnie nie namawia - bo w seksie ma być dobrze obojgu a nie tylko facetowi. Seks to nie poświęcenie tylko wzajemna radość i przyjemność.

Gość Juz nie dziewica analna
Wszystko zależy od nastawienia psychicznego. Mojego strasznie to kręci a ze próbował juz wcześniej i mi troche o tym opowiadał to sama chciałam spróbować. Ważne są tez umiejętności faceta. Mój mnie strasznie kręci, potrafi dobrze zachęcić. Zaczęliśmy od pocałunków, troche żelu i nadzwyczaj łatwo weszło, miało być delikatnie na spróbowanie a wyszło ostro i przyjemność była nieziemską gdy czułam go w ciasniejdzej dziurke, wrażenia są inne niż przy orgazmie w cipce. Teraz jak mnie bzyka od tylu czasami przechodzi w druga dziurke i jest ekstra!

Gość gość
z d**y w cipkę? patologia wiesz, ile tam jest bakterii?

Gość Juz nie dziewica analna
Odwrotnie gościu z cipki w dupke !

Gość gość
aa, no chyba że tak, uff