Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilia i burgun

kobiety podpisujcie intercyze KONIECZNIE bo nigdy nic niewiadomo

Polecane posty

Gość wanilia i burgun

moj temat jesz skierowany do pan majacy majatek lub planujacych otworzyc swoja firme. kobiecie raczej trudno ukryc fakt co do ilosci posiadanych dzieci,z mezczyznami roznie to bywa.czasem zdarza sie,ze mezczyzna porostu nie wie,ze zostal ojcem.tak sie wlasnie stalo w przypadku mojego szwagra.po 15 latach(!!!!)zjawila sie jego eks z 14 letnia corka,tlumaczyla sie dlaczego mu o ciazy nie powiedziala i w ogole.jego eks jest splukana,rzucil ja jej kochas,wiec postanowila wyjawic szwagrowi,ze to on jest ojcem.testy wykazaly jego ojcostwo.teraz zaczyna sie prawdziwe pieklo,siostra nie ma z mezem podpisanej intercyzy,wiec alimenty pojda z ich wspolnej kieszeni,obce dziecko ma prawo do dziedziczenia.masakra jakas,siostra chce swoim dzieciom cos zostawic a nie obcym.kobiety wezcie pod uwage,ze wasi mezczyzni naprawde moga byc uczciwi i nie wiedziec,ze zostali ojcami.ja jednak patrzac na przyklad siostry podpisuje intercyze i koniec.jak widac w zyciu nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
ooo to nieciekawie

Gość gość
a ile kobiet ma własną firmę? hahaha, większość pasożytuje na facetach i one nie chcą intercyzy, a wręcz oburzają się

Gość gość
skoro ma własną firmę, niech wezmą rozwód, kobieta dostanie firmę i nikt obcy nie położy na nią łapy

Gość gość
Jeżeli chodzi o dziedziczenie, to póki mąż żyje może spisać testament.

Gość gość
właśnie,niech Rozwiodą się

Gość gość
prawda,popieram.