Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat koszmaru

Polecane posty

Gość gość

już niedługo będziemy musieli obchodzić rocznicę podobno "wolnych" pseudowyborów. A co za tym idzie 25 lat naszej "wspaniałej" III RP. A tak naprawdę to 25 lat koszmaru. Doliczając II wojnę światową i PRL, to już 75 lat koszmaru. Już od 75 lat życie w Polsce to koszmar. Urodziłem się właśnie w 1989 roku. Bardzo, bardzo źle wspominam minione 25 lat. Po prostu jedna wielka trauma, same smutne i przygnębiające doświadczenia mnie spotkały Wspominam III rp jako wielki koszmar. Mam same traumatyczne i koszmarne wspomnienia z dzieciństwa i młodości, w ogóle z z ostatnich 25 lat. Nie jestem jedyny, nie znam nikogo z mojej grupy wiekowej kto by tęsknił za przeszłością, mnóstwo osób ma takie same wspomnienia i tak samo krytycznie ocenia ostatnie 25 lat jak ja.

Gość gość
wzruszylbym sie ale tusz byl za drogi cale 3 Jeny :classic_cool: wyjasnic ci? pewien elektryk postanowil wzmacniac lewa noge... i tak to sie zaczelo :D

Gość gość
Niestety, ja mam juz 35 lat koszmaru. Żadnej radości, miłych wspomnien

Gość gość
Szkoda że nie urodziłeś się jeszcze wcześniej, wtedy naprawdę miałbyś na co narzekać :-) Masz 25 lat? Czas na pokierowanie własnym życiem. Zacisnąć poślady i przestać myśleć o przeszłości. Każdą osobę którą znam, nie miała życia usłanego puchem czy luksusem. Weź srakę w garść i rób coś pozytywnego.