Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukip

Partia Ukip wygrala koniec UK

Polecane posty

Gość gość
Trzesiecie dupskami, co? :D Cala te emigracje z ostatnich lat (od wejscia PL do Unii) bym wywalila.

Gość gość
Jestes tu tak samo postrzegana jak kowalski ktory dzisiaj pojawi sie w uk po raz pierwszy :) uosabiasz najgorsze cechy naszego narodu nie chcesz polakow w uk to zacznij od siebie ;) ci co przyjechali dzisiaj niech pamietaja o swoich korzeniach po 20 latach nie jsk ta idio..ka ktoracmysli ze jest lepsza tylko dlatego ze przyjechala tu wczesniej jakby to robilo roznice :P

Gość gość
oj tak przydaloby sie aby unia padla na ryj :) i cala ta holota niechby jezdzila jak cyganie taborami po swiecie :D

Gość gość
Oczywiste jest pewnie dla wiekszosci ze to tylko marna prowokacja ale i tak trzeba byz zerem bez zadnej dumy i honoru zeby tak pisac o wlasnym narodzie nawet w zartach...

Gość gość
Juz wkrotce beneficiarze i cala cholota wszelakiej masci cwaniakow poleci na pysk :D

Gość gość
wpierw poczytaj co oni wypisywali przez tyle lat tutaj na forum o Polsce i Polakach ! a potem sie wypowiadaj ja nie chce aby ta holota tutaj wracala do naszego kraju ! zwlaszcza ci co tak sie o nas wyrazali dobrze im tak Cameron I Feeder juz im umila zycie w tej ich ukochanej goffnianej Anglii :)

Gość bylem tam 5 lat
Są takie miejsca w angielskich miastach gdzie lepiej się nie przyznawać do bycia polakiem i nie mówić po polsku bo można zostać zamordowanym lub w najlepszym wypadku pobitym.Wielu się o tym przekonało a przypadki pobić i tajemniczych zniknięć obywateli polskich zdarzają się ostatnio dość często. Na mojawyspa.pl pełno jest ogłoszeń typu "wyjechał do pracy i zaginął bez wieści.Czasem rodziny wynajmują detektywów i niestety często znajdowane są tylko zwłoki zaginionych. Jak ja tam byłem w latach 2000-2005 to takiej antypolskości zdecydowanie nie było.

Gość gość
nie ma sie co dziwic ze nie bylo Polacy sami zapracowali na to co teraz maja wystarczy zastanowic sie nad takim jednym z drugim co wyrazaja sie wulgarnie o swojej ojczyznie i rodakach ,kim taki czlowiek jest ?! jest zwyczajnym smieciem sprzedajnym dla kasy wyprze sie wlasnej najblizszej rodziny wiec nie dziwi mnie postawa Anglikow nawet oni nie znosza takich szumowin :)

Gość gość
Wydaje mi się że politycy angielscy coś w końcu wymyślą żeby pozbyć się polaków i innych emigrantów żyjących z benefitów oraz bezrobotnych i bezdomnych których jest pełno bo to jest już poważny problem niespotykany w innych krajach. Możliwe będą masowe deportacje do ojczystego kraju jak w USA w latach 90tych

Gość gość
wszedzie nawet na kamczatke byleby nie do Polski !!! tych szumowin nam nie potrzeba wystarczajaco dlugo napatrzylam sie kto tam wyjechal i teraz to cos ma wracac do naszej Polski ?!

Gość gość
to bylo do przewidzenia co nie ktorym krajom w tylkach sie popzrewarcalo co do planow przyszlosciowych dotyczacych Europy a glownie tyczacych ich krajow :) Tacy Niemcy Francja czy Anglia myslala ze na garbach panstw wschodnich bedzie sie bogacic i zyc jak w bajce. Plan nie wypalil a polacy nie gesi swoj rozum maja :) Nie pozwolimy aby nadal wykorzystywano nasza gospodarke i zasoby dla bogacenia sie wyzyskiwaczy z krajow zachodnich ! Natomiast tym co obrocili sie przeciwko wlasnej ojczyznie i narodowi ,przyjdzie zaplacic za to w najwiekszym stopniu :)

Gość gość
Natomiast tym co obrocili sie przeciwko wlasnej ojczyznie i narodowi ,przyjdzie zaplacic za to w najwiekszym stopniu -----xxx miejmy nadzieje, ze te co najbardziej pluja na swoja ojczyzne dostana kopa na zaped od macochy i beda zapieprzac z tobolkami na plecach z powrotem i skomlec o wybaczenie.

Gość ruda 19898
Wiecie co? piszecie glupoty Przyjechalam do UK po studiach ,jestem tu juz 7 rok,mam dziecko,pracuje i jestem samotna matka i co wyrzuca mnie??? Moje dziecko chodzi do panstwowej szkoly,korzystamy z NHZ ,ja pracuje i biore benefity ktore sie nam naleza, i co zrobia nam deportacje , ?? ale glupoty piszecie ,czy wiecie ile ludzi by musieli wyrzucic ? tysiace!!! a co z naszymi skladkami ,podatkami , nie wierzcie w to co pisza, to sciema!

Gość ruda 19898
Te cwaniaczki co najwiecej gdacza z Polski to widze ze bardzo sie boicie naszego powrotu!

Gość gość
Oczywiscie ze wyrzuca, myslisz ze bedziesz jakims wyjatkiem ? Samotnych matek to oni maja od groma angielek, myslisz ze beda nad sierota z Polski sie uzalac ?

Gość gość
Te cwaniaczki co najwiecej gdacza z Polski to widze ze bardzo sie boicie naszego powrotu! xxx boja sie bo wyjechaly nieradzace sobie zule, do tego charkajace w strone Polski, jeszcze im te charki z powrotem w oczy wpadna :)

Gość ggreg
A co Wy piszecie? Jestem tutaj ponad 10lat ,caly czas praca legalna ,dwoje dzieci,mam swoja firme ,w ktorej zatrudniam Anglikow to w takim razie wg zmian systemowych bede tez miec z rodzina deport???Ludzie pomyslcie troche..

Gość gość
Oj co boicie sie wy co zostaliscie w Pl naszego powrotu co?? teraz sytuacja bedzie sprzyjala wojnie domowej ...

Gość gość
to sie jeszcze okaze kto bedzie zmuszony do myslenia :) moze hurtem was nie wygonia ale przepisy wam tak upierdla to zycie w UK ze sami pomyslicie o dalszej emigracji celowo pisze dalszej bo w Polsce nie chcemy sprzedajczykow :) zwlaszcza takich co pluli na nasz kraj i rodakow!

Gość gość
my sie nie boimy :) my nie chcemy scierek do wycierania podlogi w naszym pieknym kraju :) widzisz roznice ? pomiedzy strachem a obrzydzeniem do takich co pluli w strone Polski ? jest roznica pomiedzy emigrantem a "emigrantem" ci co traca godnosc dla kasy sa tymi emigrantami w "" zawiasach :) i tych tutaj nie potrzebujemy

Gość ruda 19898
Jacy Wy jestescie smieszni patrioci polscy i przyjaciele Polscy! Szkoda tylko ze jak sie slyszy z mediow co sie dzieje w Pl to zal sie robi,ludzie nie maja pracy ,ne mazakladow ,wszystko zostalo sprzedane ,politycy wam sikalja cieplym moczem a wy nie potraficie zrobic zadnej rewolucji ,buntu,strajku ,nic kompletnie nic ,umiecie tylko krzyczec ,kpic,smiac sie np na takich forach, Jestescie jak to glupie bydlo ,rzadzi wami kosciol ,kasa,obojetnie skad wzieta czy zarobiona czy kradziona,wiecznie slyszy sie o wyglupach poilicjantow,xiezy,paranoja pomieszana z maskarada, a wszystko brzydkie ,brudne . Polska to kraj piekny jesli chodzi o przyrode ,reszta to chlam ,wiocha ,syf,ubostwo, k******o , a teraz wielcy smiesznu patrioci.

Gość ggreg
Do goscia powyzej Wyobraz sobie ze ludzie ktorzy wyemigrowali to nie wszyscy sa,,scierkami,, Jest tysiace ludzi wyksztalconych, na wysokich stanowiskach,majace swoje firmy.

Gość gość
reszta to chlam ,wiocha ,syf,ubostwo, k******o , po co tak szczegolowo opisujesz swoja rodzine w Polsce, no coz ... wspolczujemy ...

Gość gość
Za mojej kadencji (10 lat temu) polaków tutaj naprawde szanowano bo byliśmy wzorem do naśladowania.Wielu zakładało firmy,żenili sie z angielkami,zatrudniali anglików i nie chcieli żadnych benefitów choć im się należały! Polacy nie chodzili pijani nie ćpali i nie wszczynali bójek przypadkowym przechodniom jak to teraz sie często zdarza. Jak kiedyś niechcący wszedłem na murzyna w metrze to sie uśmiechnął i to on pierwszy powiedział sorry a polak już by skakał do bicia.

Gość gość
Wyobraz sobie ze taka jest prawda << chlam ,syf,k***wstwo i ubostwo>> jezeli chodzi o spoleczenstwo polskie

Gość gość
Są takie miejsca w angielskich miastach gdzie lepiej się nie przyznawać do bycia polakiem i nie mówić po polsku bo można zostać zamordowanym lub w najlepszym wypadku pobitym.Wielu się o tym przekonało a przypadki pobić i tajemniczych zniknięć obywateli polskich zdarzają się ostatnio dość często. Na mojawyspa.pl pełno jest ogłoszeń typu "wyjechał do pracy i zaginął bez wieści.Czasem rodziny wynajmują detektywów i niestety często znajdowane są tylko zwłoki zaginionych. Jak ja tam byłem w latach 2000-2005 to takiej antypolskości zdecydowanie nie było. >>> zabijani sa nie przez tubylcow, tylko przez swoich wlasnych rodakow, albo po pijaku, albo za oszustwa... Wiecie ilu Polakow poszukiwanych prze policje sie ukrywa w UK? cale mnostwo, mordercy, paserzy, oszusci, zlodzieje... cale mnostwo...

Gość gość
Moim zdaniem benefity i liberalna polityka wobec emigrantów zepsuły ten kraj...

Gość ggreg
To prawda > gosc 16.48 ze bylo inaczej. Ja tutaj wlozylem zbyt duzo kasy by tak po prostu wracac do Polski. Owszem jedzimy na wakacje,ale tu mam firme co daje ludziom prace. Skoncze juz ,bo zaczyna smierdziec jadem.

Gość piter z bydgoszczy
Już za sam łysy łeb nie powinni wpuszczać do united kingdom :-)