Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comamrobick

Kurde chyba prześpię się z żonatym

Polecane posty

Gość comamrobick

jestem po 30, sama od ponad 8 lat, a od ponad roku uwodzi mnie bardzo usilnie pewien mężczyzna, nie daje mi spokoju prawie 1,5 roku, nic go nie zraża itp. rzecz w tym, ze kurde nabieram ochoty... mam ochotę na seks, ale on ma żonę

Gość gość
Facet chce poroochac cokolwiek i kopnie Cie w tyłek.

Gość gość
Łoj tam co ci szkodzi zostać workiem na spermę , to super sprawa .Być cichodajką , jezeli chcesz się czuć jak d***** i tak być postrzegana to dawaajjjj dziewczyno .W koncu nie codziennie sie ma cipkę smietniczkę bo bedziesz w koncu zbierała brudy po zonce :P

Gość comamrobick
oj tam nie przesadzajcie predzej ja go kopnę, a poza tym nie chcę od niego nic poza seksem, więc czytajcie ze zrozumieniem zamiast wklejac wciąż te same teksty we wszystkich tematach, ze kopnie pfff i mam w gdzieś co o tym myślą obcy mi ludzie i jak to nazywają, też chcę mieć coś z życia

Gość gość
A myslisz ze on cos chce poza seksem?Na bank nie tylko Ciebie zagaduje.

Gość comamrobick
a czy ja mówię, ze on coś chce boze co za imbecyle tutaj siedzą moze przeczytaj pierwszy post, facet ma żonę, nie odejdzie od niej , bo niby dokąd, ja jego nie chce, chcę tylko seksu, który on chce mi dac

Gość gość
Zaliczy Cie i kopnie Cie w tyłek.Potem beda kolejne naiwna babo.

Gość comamrobick
wpadnę wieczorem, bo z tepymi dziećmi gadac nie bedę, co nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią

Gość gość
Kochana tepa to jesteś Ty pakujac sie w cos takiego jak dziecko normalnie .Gdzie masz rozum ???

Gość a cóż to takeigo wielkiego
oboje są dorośli, chcą seksu to o co wam chodzi.

Gość pomaranczlala
To prowokatorzy, specjalnie piszą w ten sposób, żeby Cię zdenerwować.

Gość gość
chłop pewnie nie tylko do niej zagaduje zamoczy pusci ja kantem znajac zycie to autorka bedzie chciała wiecej.

Gość a cóż to takeigo wielkiego
ile lat żyjesz dziecko że piszesz znając życie hahahahha autorko korzystaj, tyle lat posuchy, bez seksu i pożądania to wegetacja.

Gość gość
No tak bo zonaty który łasi sie do niej chce wielkiego pozadania,pewnie ma sporo takich panienek do których sie łasi.Zawswze kobieta chce wiecej a facet daje kopa i idzie potem do kolejnej.

Gość gość
Jeśli podoba Ci się fizycznie, to bierz się za niego. Ale nie powtarzaj tej przygody, bo jeśli zaczniesz się z nim regularnie spotykać, to możesz się zakochać.

Gość gość
co to za bzdury, ze zawsze kobieta chce wiecej. to jakies mity, ze my jestesmy sentymentalne, naiwne, nie wiadomo co. kobieta w wieku 30 lat doskonale wie, czego chce i nie daje się nabierać na żadne ściemy. autorko - moze byc fajnie, jednak musisz pomyslec o odpowiedzialnosci, z ktora to sie wiaze. wiesz, czy ten facet juz wczesniej zdradzal? maja dzieci z zona? od odpowiedzi na te pytania sporo zalezy w kwestii moralnosci. z drugiej strony, to bardzo skomplikowane, czy to rzeczywiscie Twoja odpowiedzialnosc, jesli to on zdradza. ja kiedys bylam uwodzona przez mezczyzne, ktory byl zonaty, ale zyli z zoną w związku, w którym oboje godzili się na zdrady. ja się zakochałam, ale pomimo tego nie zgodziłam się na romans, bo nie chciałam z zonatym. teraz nie wiem, czy słusznie postąpiłam, czasem żałuję. to byłby niesamowity romans, a w tym małzenstwie i tak co chwilę dochodzi do zdrad. to, że ja zachowałam wstrzemięźliwość niczego nie zmieniło.

Gość gość
No widzisz buyłabys z nim a on i tak poszedł by do innej,to tak działa zaliczą 1 raz a potem usuwaja sie kat i szukaja koklejnej i tego nawet romansem nie da sie nazwać.Albo bzykaja kilka bna raz spotykaja się z kilkoma na raz.Jutro ta jutro kolejna.

Gość gość
Zyję więcej od autorki , naprawde trzeba mieć charakter k***y by pakować się w związek z żonatym .Troche godności kobiety , a zyć się tak powinno nie robic tego czego sami nie chcemy !!! Wystarczy

Gość sakjld
ja żoną nigdy nie będę zatem nikt mi nie zrobi tego samego, trzeba w życiu trochę myśleć a nie wszystko tłumaczyć wielka moralnoscią. życie jest jedno

Gość gość
Moralnosc to akurat dobra cecha a Tobie widocznie jej brak bo do d**y rodziców miałaś , nie przekazali ci wartosci życiowych i to bład.Zresztą gdyby idiota zdał sobie sprawę że jest idiotą to przestałby nim być

Gość sakjld
odp*****l się od moich rodziców c***o niewyżyta jesteś starą babą, która w życiu nic fajnego ekscytującego nie pzrezyła, tylko siedziała na d***e w domu z różańcem w ręce buahahaha

Gość gość
kto mowi o pakowaniu w zwiazek? jesli cie pociaga to sie z nim spotkaj ;P czemu masz sobie w zyciu zalowac, a ze zona sobie takiego wziela bawidamka to jej problem - widzialy galy co braly a ty korzystaj :D

Gość gość
I zonk kochana , debilko powalona mam nadzieję ze złapiesz syfa przez swoja głupotę :):P

Gość gość
wszystkie takie swietojebliwe a kiedys na swojej drodze spotkacie takiego co bedzie was pociagal i od razu nogi z cellulitmem rozkraczycie

Gość gość
Mówisz o sobie ? no chyba że masz mózg miedzy nogami to wtedy sie rozkraczesz jak żaba :)

Gość bylam tobą miesiac temu
wracaj do odmawiania rozanca

Gość gość
Ty jakaś debilka jesteś napisałam zonk a ta swoje ha ha ha . Wiesz nie tylko katolicy maja takie podejscie i nie wszystkie stare baby jak to określasz worku na spermę :P

Gość bylam tobą miesiac temu
nie jestes stara ani nie jestes katolem? no to musisz byc po prostu brzydka i gruba ;P

Gość gość
oj smiesznie sie robi hihi

Gość gość
ja sypiam z żonatym - proszę bardzo, mogę być workiem na spermę czy d******* mam gdzieś wasze opinie seks jest zaje... - robi mi dobrze po kilka razy, kochamy się raz w tyg. jakieś 2 godziny - co on potrafi to szok! Nigdy takiego seksu nie miałam. Robimy to od roku, żona nigdy się nie dowie, nie mamy kontaktu poza spotkaniami mam z******ty seks i własne życie - czego chcieć więcej? :D polecam!