Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje tesciowa ma bzika

Polecane posty

Gość gość

na punkcie psów. Ma dwa psy,jeden z schroniska. Spi z tymi psami w lozku (same kłaki) jeden z psów zanosi żarcie do łozka np.kosci i w nim je feee ostatnio ugryzł moja córke-a jej wnuczke mała sie wystraszyła zaczeła płakac (ma dopiero półtora roku) mój maż sie wkurzył i kopna tego psa a ta z ryjem,zamiast sama wpier/dolic psu to ta za pieskiem a dopiero po chwili sie zainteresowała wnuczka czy ma jakis slad itd. dodam ze pies odkad go maja nie był szczepiony na nic.

Gość gość
jesli pies nie był szczepiony to Twoja córka powinna dostac zastrzyki przeciwwsciekliznie a tesciowa dostanie kare ze nie szczepi na nia psa, ja bym tam w zyciu nie poszła z dzieckiem

Gość gość
nie odwiedzaj teściowej do póki nie zaszczepi psów

Gość gość
wyprowadz sie. Psów sie nie kopie!

Gość gość
twoj maz to oszolom i zareagowal jak jaskinowiec. agresja rodzi agresje cos ci mowi? a pies tak bez powodu ugryzl corke czy pewnie draznila psa? reakcja meza na poziomie przedszkolaka!! pies nie rozumie takiej "kary".

Gość gość
nędzna prowokacja

Gość gość
To nie prowokacja. Pies miał żarcie w kuchni a mała przechodziła koło niego a on ja chapną. Nawet go nie dotkła,on ma takie odpały.

Gość gość
czy wiesz ze Twoja córka mogła sie zarazic wscieklizna??? musi dostac zastrzyki bo wsieklizna jest zawsze smiertelna

Gość gość
Ale ona ma taka ryske mała,krew jej nie leciała ledwo co ja drasną.

Gość gość
wyprowadz sie

Gość Jaco83
jakby ktos kopnal moje psa, to musialby jechac na szycie glowy, nie wazne ze bachor uderzyl, pies jest u siebie

Gość gość
pies ledwo co ją drasnał i dostał kopa - twoj mąż to tryglodyta

Gość gość
to nie wiesz idiotko ze jak pies je to sie daje mu spokoj i nie przechodzi obok? tym bardziej dziecko? psy nie zawsze traktuja dzieci j ak innych ludzi bo widza je inaczej. male biegajace i piszczace - jak zabawki albo zwierzeta. Reakcja psa byla NORMALNA I NATURALNA. to ty powinnas dostac kopa w leb ze nie upilnowalas bachora

Gość gość
wystarczy ze ja drasnał, a wscieklizna moze dac objawy nawet za kilka tygodni, podziwiam Twój spokój

Gość gość
Taaa nastepna schizolka jakby pies zaczał gryzc jakies dziecko to najlepiej nie reagowac...niech sobie gryzie pieseczek. Chorzy ludzie.

Gość gość
dziewczyna dostanie wscieklizny - po tatusiu jaskiniowcu!

Gość gość
Po pierwsze nie bachor prostaczko.

Gość gość
dziecka sie pilnuje, nawet przy psie ktorego znamy cale zycie. a gdy spozywa posilek tym bardziej! jestes strasznie nieodpowiedzialna matka z mezem jaskiniowcem jak ktos wczesniej powiedzial ;) nie pilnuja dzieciaka i kopia psy - co za patologia...

Gość gość
oczywiscie ze sie reaguje - w trakcie. a nie kiedy pies ją chapnal - tak chapniecie bo ugryzienie jest w wypadku gdy jest ugryzienie do krwi- i po fakcie. tak jakby ktos sie na ciebie zamachnal, ty wyciagasz reke sie zaslaniajac odruchowo i dostajesz kopa - za normalna reakcje obronna. ale co tu tlumaczyc glupiej matce

Gość gość
wezcie nie p********e ze pies przy jedzeniu zawsze ugryzie, p******* pies owszem !! mam 2 psy, moga jesc a córka moze im w misce grzebac w tym czasie i nie ma opcji zeby ja którys ugyzł i nie znam psa który reaguje agresja tylko dlatego ze je. Ten pies jest agresywny a tesciowa psychiczna z wielbieniem tych psów fujjj

Gość gość
najpierw kopie psy, pozniej bedzie żone n*******lał. patole

Gość gość
pies jest u siebie i twoja corka nie ma prawa grzebac w jego misce! to nie to stado! nastepnym razem pilnuj bachora

Gość gość
Po pierwsze to te psy wiecznie w kuchni leza,kuchnia jest mała wąska i wystarczyła chwila nie uwagi. Mam dziecku nie dawac nic do picia,jedzenia bo do kuchni wejsc nie mozna bo psy! Myslalam ze tesciowa ma tylko takie jeb/niecie ale mylilam sie i jutro jade z dzieckiem do lekarza.

Gość gość
to gratulacje jak pozwalasz corce grzebac w misce jak jedza. nie sa to normalne psy TYLKO CIERPLIWE. kazdy pies reaguje inaczej. nie zdziw sie jak twoim psom skonczy sie kiedys cierpliwosc i ją ugryzie. nie byly to popier.... psy tylko ty masz cos z glowa bo kazdy pies jest inny i inaczej reaguje

Gość gość
TU AUTORKA _ to nie ja pisałam o grzebaniu w psiej misce.

Gość gość
moje psy sa rasy shih tzu, sa bardzo łagodne i kochane, traktuja córke inaczej z wieksza łagodnościa, ona wyciaga jedzenie z miski i daje im do pyszczka i jestem pewna na 100% ze nigdy jej nie ugryza

Gość gość
no zebys sie nie zdziwila. nigdy nie mozna w 100% przewidziec reakcji psa. moze byc 10lat grzeczny i ugryzc a nic na to nie wskazywalo. wiecej wyobrazni albo twoj dzieciak skonczy tak samo przy takim traktowaniu sprawy

Gość gość
Na bank dziecko czy dla nie ktorych bachor ;) psa dotkonal pociagnal czy cos.Jeszcze takie male dziwcko co lubi sciskac meczyc i wogole.A ty autorko jestes tak p******* ze h*j.Maz tak samo.Nie wiesz ze psow sie nie kopie h*jozo?Dalej dzieciaka zostawiaj luz pas p******* czlowieczku.

Gość gość
wyprowadz sie z tym jaskiniowcem i swoim bachorem to bedziesz miec spokoj od psow.

Gość gość
Ale Wy jesteście popieprzone na punkcie tych swoich kundli :( masakra... A reakcja Faceta prawidłowa! ma chłop prawidłowo w bańce poukładane... hmm w odróżnieniu od niektórych "spienionych gości"...