Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga123

Strasznie boje sie tego ze mnie ktos napadnie Dziewczyny jak czuc sie bezpieczni

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej nie chodź sama po nocy a przynajmniej unikaj zaciemnionych miejsc. Możesz sobie kupic taki specjalny alarm. Nie wiem jak to sie nazywa, ale jak moja siostra miała "wielbiciela" ktory jej groził i straszył ze ja zabije i łaził za nią to koleżanka dała jej takie pudełeczko z zawleczka. Jak zawleczke odepniesz od pudełeczko to zaczyna wyć alarm tak głośno ze powinien odstraszyć napastnika. Ktoś wie o czym mowie? Nie wiem jak fachowo to sie nazywa.

Gość gość
B

Gość gość
Autorko, claude ci obije morde to sie nauczysz

Gość gość
Alarm czy pistolet hukowy to dobre na agresywne psy, bo człowieka w odludnym miejscu raczej nie odpędzi. Lepszy jest gaz pieprzowy albo taser, ale to drugie to broń za ponad 1000 zł, przynjmniej w takiej cenie widziałem je na bron.pl

Gość germina2
paralizator można kupić nawet za 100 zł.

Gość gość
1.. bij kolanem w jaja- łatwiej trafić kolanem niż stopą . Kolano znajduje sie bliżej worka mosznowego , a stopa jest daleko i w przypadku próby kopnięcia napastnik na pewno zdąży wykonać unik albo zasłonić sie ręką. 2. krzycz pożar - wszyscy sie zlecą .. Jak powiesz gwałcą to będą uciekać i mniej osób ci pomoże 3. Atakuj oczy 4. kup sobie gaz pieprzowy. 5. Gdy jest nago możesz spróbować zrobić kręcenie wora chwytasz , wykręcasz i mocno ciągniesz w dół z całej siły

Gość gość
o ile przeciwnik nie zdąży wyrwać jej tego paralizatora i wycelować w nią... :/ najlepiej jest unikać ryzykownych miejsc, a jak coś się dzieje to uciekać ile sił.. żaden kurs samoobrony nie pozwoli na powalenie większego przeciwnika, a zresztą nawet na takich kursach zawsze mówią, że najpierw trzeba uciekać, a dopiero jak nie jest to możliwe to wtedy się bronić.

Gość gość
Kur/wa jak w arabii.....napalone samce gwalca bo zadna ich nie chce a roochac sie chce a golodupcom szkoda wydac na dziwke, to zaczepiaja kobiety. Brzydze sie takim samczym lajnem. Powinien ich ktos sila wygrzmocic w zad to odechcialo by I'm sie zaczepiania kobiet!

Gość Kosaosa2
Możesz kupić bez pozwolenia to znaczy, że legalne.

Gość Kućkucka
Taser fajny, ale chyba trochę drogi co?

Gość Margaretka_555
Na militariach widziałam taki za 150 zł, gaz policyjny kosztuje 30 zl za 50 ml. Czyli w cenie tasera zmiesci sie 5 opakowan. Kto, co woli...

Gość gość
jak sie boisz to cie napadnom a jak sie nie boisz to tyż napadną cia

Gość gość
JEŚLI chodzisz tą samą drogą to żebyś nie wiem co z sobą miała to gdybym zechciał z zaskoczenia i tak będę górą a ty doliną.Ale jeśli jakiś głupek idzie na żywioł to zawsze są realne szanse że go przechytrzysz.

Gość gość
nie piszę żeby kogokolwiek straszyć ale to jest życie i różnice w atakach są ogromne jeśli ktoś w sposób przemyślany stworzy prowokację to można być gotowym i zostać zaskoczonym ale 90% to przypadek nie prowokacja dlatego warto być gotowym ale nie dać się wywieść w pole nawet łoś potrafi czasem coś nieprzewidywalnego a czasu na analizę nie ma reszta to intuicja odruchy i inne reakcje które łatwiej oceniać z perspektywy minionego czasu oczywiście po wygranym starciu.I lepiej nie stawiać na jeden środek obrony i nie chwalić się co mam, i nie myśleć zaraz mnie napadną.Ściągamy sami na siebie napastników gorączkowo myśląc o napaści.Luz i pozory to klucz do sukcesu.MAXMAN.

Gość Kosaosa2
Ważne żebyś miała przy sobie coś do samoobrony, ale też musisz umieć z tego skorzystać! Tylko tak masz możliwość się obronić

Gość Kosaosa2
Margaretka_555 Taser jest spoko bo nie musisz podchodzić do napastnika.

Gość gość
oczywiście, że zapisz się na kurs i nie słuchaj tego klaudiusza

Gość Kosaosa2
Na kursie samorbony uczą jak używać gazu łzawiącego i to z powodzeniem :)

Gość GosiaZet
a gdzie najlepiej kupić paralizator albo taser? zaryzykować na allegro? kupował ktoś?

Gość Kosaosa2
GosiaZet nigdy na rynku! Tylko w sklepie z gwarancją. Polecam militaria.pl

Gość GosiaZet
nawet ceny mają przystępne :)

Gość Kosaosa2
Margaretka_555 to co widziałaś to nie taser a nabój do tasera....

Gość gość
GosiaZet i będziesz miała pewność że możesz wymienić, że możesz z nim zrobić cokolwiek czy naprawić czy sprawdzić. na allegro takiej pewności mieć nie będziesz