Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mozliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

4 kwietnia pojawiły mi się grudki na piersiach i trochę mrowiły, piersi były powiększone. tydzień pózniej robiłam test i wyszedł negatywny, ale po jakimś czasie dostrzegłam strasznie bladą drugą kreskę. 20 kwietnia miałam okres, był bardzo obfity i trwał 4 dni. za tydzień miałam też plamienia przez 2 dni. czekałam do kolejnego okresu i pojawił się 20 maja i trwał 6 dni. badałam szyjkę macicy. miałam miękką w czasie dni płodnych i twardą przed i po okresie. co o tym myślicie? niepokoją mnie przebarwienia przy piersiach, jakbym była w ciąży a zadnych objawów nie mam poza tym

Gość gość
grudki ? testu nie mozesz zrobic? to tylko 9-14zł i jest w kazdej aptece

Gość gość
robiłam test po pierwszym okresie i wyszedł negatywny. czytałam na forach że pomimo krwawień można być w ciąży dlatego pytam

Gość gość
no to idź na betę albo na usg

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)