Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa dowody na fałszowanie wyników

Polecane posty

Gość gość

na stronie niezalezna przez ten spam nie mozna linków wklejac

Gość gość
wierze ze sa sfalszowane, dlatego nie chodze glosowac

Gość gość
ja też chodzę w berecie i do kiosku się wyspowiadać

Gość gość
tylko PiS chce i może coś w tym kraju zmienić na lepsze bo PO to piesek putina i merkel

Gość gość
ktos mi moze wyjasnic czemu tak duzo ludzi glosuje na te po chociaz bieda w kraju az piszczy?

Gość gość
ta piszczy c***iszczy bo do pracy się nie chce chodzić :P

Gość gość
aha, ja nie wiedzialam, ze komus sie nie chce, myslalam, ze pracy poprostu w tym kraju dla wielu ludzi nie ma... mam prace, robie doktorat, ale widze, co sie dzieje w naszym kraju... ludzie placa skladki na ofe przymusowo, a moga nic nie dostac, moe sie okazac, ze pieniazkow nie bedzie i to jest bardzo prawdopodobne, ktora partia zachwalala ofe? dlaczego nikt z wiadomej partii nie zostal ukarany za ofe? dlaczego pomimo tego najwiekszego przkretu po 2 wojnie w naszym kraju ludzie glosuja na jedynie sluszna partię? dlaczego sprzedaje sie to co polskie firmom zachodnim? jeszcze chca naszych lasow i ziemi... amber gold i ich dobra zazylosc z przedstawicielami jedynej slusznej partii z tym z samym synem przywodcy tej partii... sluzba zdrowia, nfz ktory nie ma pieniedzy dla potrzebujacych, ktorzy maja robic do 67 r.z., potem moze do 97 trzeba bedzie? i wy na to glosujecie, glosujcie dalej, bo to ladna partia, potrafia zachowac sie na salonach, to sa inteligenci tacy sami jak ich wyborcy...

Gość gość
No tak latwo czyjas wypowiedz podsumowac dwoma slowami pisowski oszolom... Prosze moze chociaz jeden argument?

Gość gość
sluchaj kochanie, wiem, co robię, nie bede ci sie przedstawiac z imienia i nazwiska, ani nie bede przesylac skanu indeksu studiów doktoranckich... jezeli to co napisalam, jest nieprawdą, to moze mi wyjasnisz w czym popelniam blad piszac takie rzeczy, bo samo nazywanie tego bredniami mnie nie przekona... jezeli uzyjesz argumentow obalajacych to co napisalam, to byc moze zmienisz moje myslenie... ja nie mowię, że nie moge sie mylić...

Gość gość
I na tym temat się zakończy. Peowski, bezmózgi kundelek ucieknie i już się tu nie pojawi. :)

Gość gość
ah, i dodam jeszcze, ze nie glosowalam na pis, ale przeciwko pisowi nie jestem, wiec nie rozumiem, dlaczego mowisz, ze napisalam o pisowskich bredniach, to moje spostrzezenia - ale byc moze nie patrzę szerzej, szkoda, ze nie chcesz mi pomoc spojrzec na nasz kraj z innej perspektywy, bo byc moze czegos nie rozumiem