Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was spi z psem i jakiej wielkosci i rasy to pies?

Polecane posty

Gość gość
shere khan ale dobry post z tym napelniaczem :D dobrze mu powiedziales a ja sie usmialam :D

Gość gość
ja mam psa,ogromny, CTR, razem może nie śpimy,ale poleżeć czemu nie,mam narożnik w salonie leżę na jednej kanapie on na drugiej,ma swoją poduchę przytarga ją i kładzie na niej głowę,u córki wchodzi na łóżko,ale gdy był mały zamykała się w pokoju po kryjomu sadzała go z miśkami na łóżku i tak się bawiła więc tak nauczony,ale też tam włazi nie do spania, a do niej gdy np leży i czyta po południu. Śpi najczęściej na swojej kanapie albo na dywaniku przy łóżku po mojej stronie.Kłaków nie ma,ma włosy,nie śmierdzi, bo jest zadbany zdrowy i nie biega samopas po okolicy, a na podwórku w ogrodzie,czy naszej łące nie ma gdzie się obsmrodzić.Na łóżko do mnie wchodzi tylko jak ma nagłą potrzebę lub coś jest nie tak,np córka mówi przez sen,albo ktoś zatrzyma się przy bramie,czy choćby nie ma już wody w misce.Świetny kumpel,niezawodny przyjaciel i czujny alarm.

ja spie z watacha kundli roznej wielkosci. uprawiamy dziki seks miedzygatunkowy, walimy sie chujami w pyski i lizemy smierdzace dupy a potem sikamy na siebie zeby oznaczyc teren

Gość gość
Kocham mojego męża,kochamy naszego psa. Zazwyczaj pies śpi z nami - nieszkodliwa z niego przylepa. Nie zaglądajcie innym do łóżek. :) Sprawdźcie,czy w Waszych nie wieje nudą. :)

Gość elisabethtajlor
mój pies mówi:P

jemy tez swoje kupy ale ssiutcami..hehe. zapraszamy na uczte muchy a pitem je tez zjadamy pozniej znowu sie walimy w pyski i lizemypi dupach a na koniec aportujemy po wytrysk

w miedzyczasie spiskujemy jak przejac wladze w domu i kto bedzie samcem alfa. to nasze glowne zajecie oprocz zarcia gowna i lizania sie po smierdzacych dupach

Gość gość
miszczu,a Tobie żadna laska ,wacka nie liże,że tak psom zazdrościsz? :D

Gość gość
Rozumiem teraz kontekst. ;) Nie każdy musi kochać zwierzęta,tak jak nie każdy musi kochać dzieci. :) Łóżko to dosyć prywatna sprawa. Czy jest w nim murzyn,arab,pies czy kot... Nikt nie może mieć o to pretensji,chyba,że biały mąż wtedy czuje się zaniedbany :P

Gość gość
Rozumiem teraz kontekst. ;) Nie każdy musi kochać zwierzęta,tak jak nie każdy musi kochać dzieci. :) Łóżko to dosyć prywatna sprawa. Czy jest w nim murzyn,arab,pies czy kot... Nikt nie może mieć o to pretensji,chyba,że biały mąż wtedy czuje się zaniedbany :P

Gość gość
ja śpię z moją Milką rasy beagle :)

Gość gość
co to za rasa ten CTR?

Gość gość
CTR Czarny Terier Rosyjski

Gość wokol ogona
Nasza suczka z nami śpi w łóżku i nikt nie śmierdzi. Wszystkich miłośników psów i kotów zapraszam na www.myzoo.pl - tworzy się fajna społeczność, będzie się można umówić na spacer z innymi psiarzami w okolicy itp. :