Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiliannaLulianna

mam męża i...kochanka

Polecane posty

Gość Booooommm
@klasowkas a jakby Twój facet się zgodził na innego?? Rozmawiałaś z nim kiedyś o innym facecie?

Gość gość
niestety, brak milosci to jest powod tych zdrad wtedy szuka sie substytutu, czyli samego pustego sexu i wrazen za tym idacych ja mowie o osobie, nie oceniam innych i wolalbym gdybym nie musial zdradzac, gdyby swietnie sie ukladalo miedzy mna z zona, gdyby sex byl z pozadaniem ja nadal czuje pociag do zony, ale jest tyle innych problemow ze juz latwiej poszukac kochanki po prostu doszedlem juz do sciany i nie mam mozliwosci sprawienia zeby iedzy nami bylo bardzo dobrze, jest zle do tak sobie i co mi zostaje? perwerwersyjne zdrady, pociag do cielesnosci, ale bez ducha te fizyczne emocje niestety zagluszaja pustke emocjonalna i tak ajest prawda, panowie i panie

Gość gość
Jest to normalne.Kobiety dzieki antykoncepcji już tak się nie boją i są skłonne do zawierania znajomości.

Typową żonę lub męża do zdrady właśnie najprędzej ta pustka emocjonalna popchnie niż czysta chęć seksu. Nijakość życia, świadomość, że dla tej drugiej osoby się jest, bo jest. Jak to często mówią "to już teraz trzeba jakoś pchać ten wózek". Ja nigdy takiego myślenia nie zaakceptuję.

Gość monta
u mnie też jakoś dziwnie z mężem czuje pustkę emocjonalną a seks jest cudowny.od jakiegoś czasu mam kochanka,nie szukałam do seksu.tak wyszło.emocjonalnie jest z nim fajnie seks taki sobie.sama siebie nie rozumiem.chyba męża potrzebuje tylko do orgazmów.z kochankiem chce się przytulać rozmawiać iść na spacer.