Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

różnica wieku

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, różnica wieku między facetem a kobietą, 15 lat, czy to przesada czy jeszcze dopuszczalna? Chciałybyście faceta o 15 lat starszego? Albo o 10? A w drugą stronę? Kobieta starsza o 10 lat? Co myślicie o takim związku?

Gość gość
nie, faceci szybciej umierają. kobieta o 10 lat starsza to w sam raz.

Gość gość
Kobieta może być starsza,o ile młodszy partner za nią nadąży.Odwrotnie to porażka.

Dla mnie roznica wieku 15 lat jest max roznica wieku ale to zalezy ile lat ma tez mlodsza polowka.

Gość gość
Starsza kobieta dla faceta to porażka. Bo taka jest prawda, ze mężczyźni wolą młodsze. Starsze sobie biorą bo są łatwiejsze, tylko dlatego. Każdy marzy o młodszej to chyba jasne. 15 lat starszy facet to się może udać. Ale 15 lat starsza kobieta ? fuuuu On 30 ona 45 obciach. W druga stronę już nie. Zadbany facet 45 jakoś wygląda, zadbana 45 wysiada to żadna partia.

Gość gość
Facet 45 lat, to w większości porażka. Tylko nieliczni są inteligentni, zadbani, mają prezencję, zainteresowania, potrafią czymś zaimponować. Wystarczy spojrzeć na naszych polityków, tragedia! Większość 45 letnich facetów to zapyziałe matoły, zaniedbani, byle jacy, z wyolbrzymionym ego ponad stan, nieraz - mieszkający jeszcze z mamusią;), a jak nie, to korzystający z pieniędzy rodziców, byle jakiej partnerki, nielogicznie myślący, uzależnieni od różnych używek i pua... Kobieta zadbana,inteligentna, zarabiająca na swoje utrzymanie, niezależnie od wieku, zawsze znajdzie sobie partnera i różnica wieku nie ma tu nic do rzeczy. Ale taka nie będzie szukała byle kogo.

Gość gość
kobieta 45 to już mamuśka. Kogo taka może szukać w takim wieku. Oby cokolwiek znalazła bo zaraz 50 na karku. A facet może przebierać jeśli jest zadbany.

Gość gość
ja mam faceta 20 lat starszego milość, o jakiej można marzyć ale on zachorował i jesli rozumiesz, co to znaczy opieka (masz w tym doświadczenie, a nie tylko wydaje Ci się), rozumiesz, że róznie jest w życiu i w sumie mniej różowo niz szaro, to różnica wieku nie ma znaczenia

Gość gość
Zachorować można w każdym wieku, więc bez sensu takie tłumaczenie.

Gość gość
a kogo może szukać facet 45 letni? mamuśki, pielęgniarki, dupodajki? co za myślenie gimg******e. wszyscy chcą miłości. jednych ona trafia celnie, a inni mogą tylko pisać o niej na forach i siać jadem :P

Gość 45lat
Facet 45 i kobieta 55 też nie jest żle. Często kobiety po 50 są lepiej zadbane od 30 latek. I już nie myślą tylko o dyskotekach, zabawie i imprezach. I seks z taką kobietą to poezja. Wie czego chce, można z nią wszystko. Taka kobieta ma sporo zalet :)

Gość lala la la
ja mam 12 lat, marzę o kobiecie starszej o 15 lat, chciałabym by mnie czegoś nauczyła

Gość gość
55 kobieta ??? łooo k****, seks ??? Facet 45 nigdy nie weźmie starszej, chyba, że wygląda jak dziadek i z desperacji.

Gość gość
a ja to no nie wiem to chyba zalezy :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
nigdy nie mów nigdy bo cie to spotka :D

Gość gość
Znam dziewczyne która latała za kolesiem o 20 lat starszym od siebie, to dopiero było wiejskie poruszenie