Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świadczenia opiekuńcze 2014

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam liceum w kwietniu a chciałabym się starć o swiadczenie opiekuńcze na moją babcię(na którą wcześneij to swiadczenie pobierala moja mama ale zrezygnowala z niego na rzecz pracy) Mojej babci przysługuje,ma oswiadczenie o niepełnosprawnosci Pani w gminie mi powiedziala , ze muszę zryzgnować z pracy a ja przeciez nie pracowałam nigdzie i pomyslalam ze moze bym spytala kolezanki mojej mamy która jest pracodawcą zeby mi napsiala zaświadczenie ze pracowalam u niej 4 meisiące i zrezygnowałam,myś;licie ze sie zgodzi?Pani w gminie juz powiedzialam ze nie pracowalam i ona by wiedziala ze to oszustwo,chociaz to swoja babka (mieszkam na wsi) i raczej by nie doniosla..ale sama nie wiem czym grozi zfałszowanie takiego dokumentu i czy moglam pracowac jednoczesnie chodząc do sredniej (majac ukończone 18 lat) proszę napiszcie co o tym myslicie..

Gość gość
proszęęę mam spytać ta panią czy mi napisze takie zaświadczenie?

Gość gość
moze przejdzie moze nie ale wątpie by mama kolezanki ci zaswiadczenie wydałą bo musi byc swiadectwo pracy przełozone z którego by wynikało ze sama rozwiazalas umowe a nie że umowa wygasła np b była na czas okreslony zawarta