Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guma_balonowa11

Liczba byłych partnerek

Polecane posty

Gość Guma_balonowa11

Od paru miesięcy jestem w związku z cudownym facetem. Z wyglądu nie jest on moim ideałem i nie można go nazwać super przystojniakiem, jednak zawsze był szczery i wiem, że nigdy mnie nie okłamał w żadnej innej kwestii. Na początku znajomości powiedział mi, że przede mną spał z "około" 10 kobietami. Jak się mam ustosunkować do tej liczby. Czy "około" tzn, że było ich jednak mniej ? Chciałabym wiedzieć tylko czy był ze mną szczery mówiąc to. Czy gdy teraz po tych kilku miesiącach spytam go o to samo to może być sfrustrowany albo obrazić się. Bardzo mnie to ciekawi :)

Gość gość
okolo twojej linii telefonicznej zrob sobie zdjecia to pomaga na wzdecia

Gość Ryfka     Goldman
To może znaczyć, że miał 14. Zaokrąglił do 10.

Gość Guma_balonowa11
Właśnie zastanawia mnie bardziej zawyżenie tej liczby, bo na moje oko miał max 2 :D Nie jest typem podrywacza... Tylko czy aż tak byłby w stanie zaokrąglić

Gość Ryfka     Goldman
A co miał z matematyki? Albo jest kiepski z matmy, albo jest *****czem. Ja bym go zostawiła tak, czy inaczej.

Gość Guma_balonowa11
Nie chce go zostawiać tylko i wyłącznie z tego jednego powodu, W innych kwestiach nie mogę mu nic zarzucić. Zresztą nawet nie mam dowodów na to, że kłamie. Ale 10 partnerek... a przed naszym pierwszym razem bardzo się stresował. Mówił, że "dawno tego nie robił" i trochę czasu musiało minąć zanim się oswoił. Przez to stwierdziłam, że coś musi nie grać z tą 10.

Gość Guma_balonowa11
W ogóle dodam, że mamy po 25 lat

Reguła mówi że to kobiety zaniżają liczbę wcześniejszych partnerów, a mężczyźni zawyżają, żeby nie wyjść na safandułów. Więc pewnie ten Twój miał 6-7 kobiet, ale żeby sobie poprawić notowania, wolał powiedzieć "około 10"

Gość Ryfka     Goldman
A tak już serio...To jakie to ma znaczenie autorko?

Gość Guma_balonowa11
To tylko i wyłącznie moja ciekawość i pewien test tego czy koleś potrafi być szczery w 100 %. Nie lubię jak jakiś temat, który "nas" krępuje. On także zadawał mi pytania typu czy uprawiałam seks oralny itd zawsze odpowiadałam szczerze i bez wahania. Stąd moja rozkmina..

Gość gość
Ja to już bym nie zliczył. Duuużżżo :)

Gość tereferere
Ja powiedziałam ze spalam z 1 chlopakiem przed moim obecnym, a spalam z 5. Nigdy sie nie przyznam do tego klamstewka ! :D

Gość Ryfka     Goldman
Dobrze, szczera rozmowa o seksie faktycznie jest ważna w związku, ale z drugiej strony...Jeśli zawyżył, to wyłącznie dlatego, że chciał Ci zaimponować. Niech to będzie okolicznością łagodzącą;) Może wstydził się swojego braku doświadczenia? Mężczyźni, zwłaszcza dość młodzi, czasem tak mają.

Gość Guma_balonowa11
Jeżeli to jest liczba około 10 to nie wiem czy tak trudno się zastanowić i policzyć .. Z tego co wiem mówił, że nigdy nie spał z laską "po pijaku i na dyskotece" Ja pamiętam dokładnie każdy stosunek

Gość Guma_balonowa11
Właśnie dlatego, że to nic nie zmienia i nic do związku nie wnosi zastanawiam się czy warto drążyć ten temat > czy lepiej żyć w niewiedzy i w nieświadomości. Z jednej strony chciałabym wiedzieć wszystko a z drugiej nie wiem czy to jest potrzebne. Dlatego zastanawiałam się czy spytać go teraz po pół roku jeszcze raz o to samo czy po prostu pominąć ten temat. Trochę mnie to irytuje :D

Gość Guma_balonowa11
Pytać czy nie pytać ??