Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZFRUSTROWANA

Moj Byly chce sie oswiadczyc

Polecane posty

Gość sfrustowana
czy zfrustowana bo piszesz jak inteligentna osoba a tu taki nick...

Gość sfrustrowana ja
jestem sfrustrowana waszym pustactwem

Gość sfrustrowana ja
cielaki puste

Gość gość
może mu nie wyszło z poprzednią partnerką i przypomniał sobie o tobie? niech przyjedzie, porozmawiajcie, ale trzymaj go na dystans, dobrze go znasz, myślę, że jesteś w stanie go wyczuć, jego intencje pod tym co mówi. Czy to prawdziwa miłość czy brak laku obecnie i desperacja, sama musisz to wyczuć.

Gość gość
Gdybym ja wyprowadziła się z Polski to nigdy bym nie wróciła, jeśli ten ex taki zakochany to niech spakuje manele i przyjedzie do Ciebie. nie bądz głupia i nie rzucaj fajnego życia na poziomie dla paru słów kolesia który jest juz dorosły:) W Polsce czeka ci praca za 1200 zł na umowę zlecienie i traktowanie jak bydło.

Gość ZFRUSTROWANA
Ahah masz racje u mnie takie pomyslki z ortografia sa juz chyba na pozadku dziennym. Kilka lat w Anglii i wszystko odchodzi w zapomnienie :) Napewno do Polski nie wroce , no chyba ze sie z nim spotkac na kwe i porozmawiac. Na wlasne oczy sie przekonac czy cos sie w Nim zmienilo. Chce mu spojrzec w oczy i zobaczyc czy jest w stanie sobie z tym poradzic ...Po wczorajszej rozmowie z Nim mysle ze naprawde zaluje ale ja wciaz chce poznac prawdziwy powod tego zalu... A jesli chodzi o jego przyjazd do Anglii powiedzial ze przyjedzie jesli jest szansa ze mu wybacze i dam mu szanse na wspolne zycie....