Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie odciac od zwiazku karmicznego?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Zabujajam sie w pewym chlopaku, pokrewnej duszy ze wzajemnoscia zreszta. Mimo, ze nie bylismy razem, bo poprostu nie bylo nam dane. Nasze drogi sie rozezszly i zapomnialam o nim po dlum czasie choc bylo mega ciezko, bo on byl jakby uzupelnieniem mnie. Chcialam sie z nim spotkac, by wyjasnic czemu nie chcialam wczesniej zwiazku( bylam zbyt poaniona w dziecinstwie balam sie mu zaufac), ale on nigdy nie odpisal. Mimo ze kontakt sie urwal, on czasem jezdzil za mna autem nie wiem po co. Niedawno sie dowiedzialam ze wzial slub. A ja od tego czasu odczuwam taka tesknote, i non stop siedzi mi w glowe,nie wiem skad. Czuje jakby jakas baba odbila mi faceta, mimo ze juz myslalam ze sie pozbylam mysli o nim.Gdzies czytalam, ze to chyba zwiazek karmiczny. Mimo ze nie wierze w zadne poprzednie wcielenia, musze przyznac, ze istnieja rzeczy ktorych chyba sie nie da wytlumaczyc. Jak sie uwolnic od zwiazku karmicznego, by zapomniec? Da sie? Chce sie calkiem uwolnic od tego by moc spotkac nowa milosc na swojej drodze.

Gość gość
przemebluj swoje myślenie. nie wracaj do przeszłości. pomaga ! :D

Gość gość
W skrocie musisz odkryc swoje wady i problemy i popracowac nad nimi i je przezwyciezyc