Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luźny temat o blogerkach modowych

Polecane posty

Gość gość

niech mi wytlumaczy moze młodsze pokolenie- mam 30 lat- jakim cudem młode dziewczyny, niejaka Mercedes i Maffashion zarabiaja kupe kasy na bywaniu tu i tam. Skad maja pieniedze na wyjazdy, drogie torebki itp.Kto i dlaczego zaprasza je na rozne pokazy ? Nie rozumiem tego fenomenu. Tak tak, od razu sie przyznaje, ze czytam pudelka :P

Nie niejaka tylko nijaka Mercedes :) bardzo brzydka dziewczyna, która zamiast na zajęcia z logopedą woli biegać po ściankach. Też nie rozumiem tego zjawiska.

Gość gość
Jeszcze jest srakademian girl i sraszonelka

Gość gość
I kasia Tusk ktora jedzie na pieniążkach tatusia a zarzeka sie ze to sama wszystko osiagnela...pusta krowa;-)

Gość gość
To jest tzw. psychologia tlumu. Czyli glupie IIzdy dla jeszcze glupszej masy.

Skoro jakaś tam kwadratowa Mercedes i inne mefasziony mogły to K. Tusk chyba też mogła wybić się bez pleców ojca, i nie jest to jak widać po innych szafiarkach, nadludzki wyczyn.

Gość gość
Czytajcie blog: niemodnepolki. Nieziemsko tam jadą po tych blogerkach.

Gość gość
dziwczynyu cykaja sobie zdjecia w ciuchach z sieciowki, mlodziez czyta, maja coraz wiecej wejsc na bloga, reklamy zaczynaja sie tam pojawiac, projektanci i firmy sieciowkowe daja takiej pieniadze i ciuchy z kolekcji, zeby ta sie pokazala na swoim blogu i interes sie kreci, do tego promuja swoja twarz, wizerunek, pojaawiaja sie, bywaja. ja mam 24 lata i tez dla mnie to fenomen, nowosc. bardzo dziwne zjawisko. ot tak dziewczyna z sasiedztwa moze byc kims, moze trzaskac niesaowita kase bo ma pomysl, zaparcie, wie jak sie lansowac, co robic, gdzie bywac, ma talent do poruszania sie w sieci i bum - ty czytasz sobie spokojnie plotka czy show i dowiadujesz sie o kolejnej celebrytce. biznes sie kreci. pytanie tylko, czy my kobiety kupujac ten chłam typu party show albo czytajac strony plotkarskie powinnysmy nakrecac te pusta mode i nabijac kase takim osobom, gdzie w tym czasie moglybysmy zajac sie czyms dla siebie, dla rodziny, kariery? ja odpowiadam, ze nie.