Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks jest przereklamowany!!! Wczoraj przezylam swoj pierwszy raz i sie rozczarow

Polecane posty

Gość gość

Alam....

Gość gość
A ty myślałaś że za pierwszym razem to fajerwerki są? Większość dziewczyn czuje się wtedy jakby je ktos g****ił zapaloną pochodnią...

Gość hermit33
zawsze tak jest za pierwszym razem, ale nie zgodze sie ze jest przereklamowany.Trzeba nauczyc sie czerpac z niego jak najwiekszą przyjemnosc i rozkosz.Partner też tu odgrywa kluczową role no i butelka białego wina :) Wspomnisz moje słowa jak nabierzesz doswiadczenia.

Gość gość
Moze tak bedzie ale wczoraj zwyczajnie mnie bolalo... Zero przyjemnosci

Gość hermit33
ja rozdziewiczylem swoja pierwsza milosc i tak sie przerazila ze 3 mies nic nie chciala robic ale potem to zejsc nie chciala ze mnie ;) Daj sobie czas.Powodzenia

Gość gość
Zwykle na poczatku tak jest, a moze byłas zestresowana a nie podniecona wiec i poslizgu dobrego nie było???

Gość gość
Chyba tylko jedna na 100 dziewczyn czuje jakąś przyjemność za pierwszym razem. Za dużo romansów się naczytałaś. Zazwyczaj pierwszy raz jest bolesny. Potem jest juz lepiej. Przyjdzie czas na orgazmy i radość z seksu. początki zawsze są trudne

Gość hermit33
nie ma co sie zastanawiac, wkroczyłąś w nowy świat i sie nie zniechecaj.Mnie po pierwszym razie też dziwnie bolało i nie wiedziałem co sie dzieje z moim wackiem.Wiesz ze moj pierwszy raz tez nie byl zaje....sty