Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam już o nikogo nie zabiegać

Polecane posty

Gość gość

Bycie singielką ma swoje dobre strony, jeśli ktoś będzie naprawdę zainteresowany, sam wyjdzie z inicjatywą. Ja znam swoją wartość i szkoda mi czasu na zabieganie o czyjąś uwagę.

Gość gość
Zaraz polecą pewnie teksty, że jestem księżniczką, a prawda jest taka, że mnie staranie o kogoś wcale nie wyszło na dobre. Nabawiłam się tylko poczucia bycia desperatką.

Gość gość
Masz rację, nie warto zabiegać, bo później taki osobnik i tak da ci popalić

Gość gość
Ja też 2 razy wpadłem w depresję. Ostatnio wyrwałem fajną laske. A ona z dnia na dzień zaczęła mnie ignorować. Nie wiem czemu. Postanowiłem tak jak ty. Konia walić tez nie bd

Gość gość
Wiesz, mnie takie zabieganie tylko nadszarpnęło poczucie wartości i strasznie zmęczyło. Czułam się jak idiotka i desperatka. Dopiero teraz zrozumiałam, że to bez sensu.

Gość księżniczka na ziarnku
Słuszna decyzja :)

Gość księżniczka na ziarnku
Zobaczysz, panowie sie pojawią

Gość gość
Ciekawa jestem właśnie, jak będą mnie teraz odbierać. Nie chcę być zimną księżniczką, ale też nie zamierzam się nikomu więcej próbować przypodobać. Chcę być w pełni sobą.

Gość gość
Dobra, laska, wypowiedziałaś się no i co z tego? ulżyło ci czy szukasz oklasków, czy co to w ogóle ma ci dać? nie rozumiem po co zakładać temat w którym piszesz, że jest dobrze bycie singlem i nie będziesz o nikogo zabiegała. ja się pytam po diabła o tym pisać?! kogo to interesuje?!

Gość gość
po co te nerwy obcy człowieku ?

Gość gość
masz racje zabieganie nie przyniesie pożądanego rezultatu... jak facet będzie chciał to on będzie zabiegał, ale też nie zachowuj się jak suka, po prostu bądź dobra gdy on jest dobry, olewaj gdy on jest zły, nigdy nie lataj (najłatwiej powiedzieć-wiem) Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
Dziewczyny często są śmieszne z tymi deklaracjami, że teraz to nie będą "zabiegać", zresztą jak znam życie, to tylko w ich mniemaniu było to jakieś zabieganie, bo pewnie otoczenie tego nawet nie zauważyło. Ale do meritum - deklarują tak sobie i wydaje im się, że teraz to wszystko się zmieni o 180 stopni, że teraz to pewnie inni będą niby o nie zabiegać. A tu zonk. I tak sobie czekają latami same, a potem kupują kota :) Z ludźmi już tak jest, że jak ty się zachowujesz wobec nich, tak oni wobec ciebie.

Gość gość
a ja sie zgadzam z autorka. też nie będę juz o nikogo zabiegać. i tak z penowścią zostane znowu zraniona... wlasnie rozpadl sie moj kolejny ''zwiazek'', który nie trwał nawet miesiąca. niby ja byłam chłodna, a to facet nie wykazył nic a nic. smutne :(

Gość gość
Jak byłaś chłodna, to dostałaś chłód. Nie wiem czemu się dziwisz. Baby to mają nawalone.