Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo ich się wstydze

Polecane posty

Gość gość

co mam zrobić,jestem z chłopakiem pół roku,nigdy nie pokazałam mu się całkowicie nago..zawsze miałam problem z nadwagą..gdy stosowałam diete cud" stało sie najgorsze..przybrałam na wadze i pojawiły się rozstępy na brzuchu.. tak bardzo się ich wstydze,boje się tego,że wkońcu on je zobaczy.. co ja wtedy zrobie;(

Gość gość
Jeśli Cię kocha to żadne rozstępy nie będą się dla ńiego liczyły.

Gość gość
Powiem z drugiej strony. Mój facet jest bardzo przystojny ale ma plecy owłosione jak żubr ;). Jak je pierwszy raz zobaczyłam to fakt, trochę mnie to odrzuciło, ale nie na tyle żeby się zniechęcić. Teraz w ogóle ich nie widzę jak już są, ale na lato je "usuwamy" ;P. Jeżeli się kocha to się olewa takie rzeczy

Gość gość
wie.. niby akceptuje mnie taką jaką jestem..ale one niszczą mnie.. wystarczy,że dotknie mój brzuch i już panikuje,że je zobaczy/.,. ;;(

Gość gość
ale tych rozstępów nie da sie ukryć ;(

Gość gość
boje się,że to zniszczy nasz związek;

Gość hermit33
Są kremy na rozstepy troszke pomagają i masaż i jeszcze raz masaż (2 razy dziennie).Wprowadz diete wysoko białkową z tluszczami roslinnymi, pij wode i jedz witaminy i sie trzymaj tego bo sie nabawisz ponownego efektu jojo.Jak rozstepy sa przyczerwienione to jest spora szansa ze skóra sie zregeneruje.A tak na koniec dodam ze skoro jest z toba to chyba toleruje Cie taka jaka jestes bo jak nie to nie wart Ciebie.Powodzenia

Gość gość
Jja nawet nigdy nie pomyślałam, że mogłabym się wstydzić. Co Cie ocbhodzi co on pomyśli, a co Ty myślisz o nim. Najgorsze w łóżku są czyjeś kompleksy. Mój były fajnie wyglądał, ale nigdy nie chciał zdjąć koszulki.Bardzo mnie to denerwowało.

Gość gość
tak są zaczerwienione,ale też bardzo widoczne ;(

Gość gość
ja zdejmuje tylko w nocy i też tak żeby nie widział..wiem że go to też denerwuje ale nie mogę jakoś wziąć się na odwagę

Gość gość
powiem tak- każdy ma jakieś kompleksy i niektórych faktycznie bardzo to blokuje. Jedyna rada-rozmowa...powiedz co Ci przeszkadza, możesz mówić o tym za każdym razem a jeśli on Cię kocha to będzie Cię wspierał i oswoisz się z tym! gwarantuje Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
ciężko mi o tym rozmawiać :(