Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat i jestem ponad rok po ciąży i mam taki problem z brzuchem.Zawsze byłam szczupła i miałam płaski brzuch.Obecnie ważę 50 kg, wróciłam do sylwetki z przed ciąży.Mam plaski brzuch(mimo to że w ciąży przytyłam 23 kg) ale jest na nim wiele rozstępów, rozciągnięty pępek oraz trochę luźnej skóry.Smaruje się różnymi kremami oraz olejkami na rozstępy ale to nic nie pomaga.Operacja plastyczna nie wchodzi w grę ponieważ jest trochę za droga.Wstydzę się swojego brzucha zwłaszcza kiedy muszę się rozebrać przed chłopakiem oraz kiedy widzę koleżanki w moim wieku z normalnymi brzuchami i kolczykami w pępku.Mam pare pytań do was:czy powinnam się wstydzić swojego ciala przed chłopakiem?jak było u was?czy nie powinnam pokazywać brzucha na plaży?czy da się coś z tym zrobić?

Gość gość
teraz to mnie rozbawiłaś do łez :) no na prawde masz problem:)

Gość gość
Chyba jakaś marna prowokacja żeby pytać się nas czy Ty masz się wstydzić SWOJEGO chłopaka...

Gość gość
Według mnie nie masz się czego wstydzić,jesteś młoda więdz moim zdaniem powinnaś się opalkać na plazy bez żadnego problemu,przed chlopakiem też nie masz się czego wstydzić, a brzuch i pępek to nie wszystko.

Gość gość
Jeśli wstydzisz się swojego brzucha i podobasz się chlopakowi zrób coś dla siebie.Nie wiem morze jakiś kolczyk w pepku czy tatuaż?

Gość gość
Moim zdaniem zostawiła by brzuch w spokoju po co robić jakieś kolczyki w pępku czy tatuaże.Nie ma się czego wstydzić w końcu urodzila dziecko.A jej brzuch czy pepek oglądają tylko na plaży bo przecież cały czas jest zakryty.