Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropeczka2014

MałyKotek

Polecane posty

Gość Kropeczka2014

witam, mam mały problem, mam małego kotka jest bardzo energiczny, kupiłam specjalnie dla niego zabawki, do drapania itd ale on i tak mnie gryzie,drapie atakuje,wdrapuje się na łóżko niszcząć pościel,w dzień śpi, szaleje do północy, nie wiem jak go tego oduczyć, tzn gryzienia,drapania itd

Gość gość
Miałam to samo i nie wiem czy to da się opanować. Trzymałam mu pyszczek (delikatnie) i mówiłam nie wolno, ale czy to dobra metoda...z wiekiem mu przeszło :) Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

taaaaa :D hahaha kota tresować, za pyszczek :D hahahahahaha, buaaahahahaha, jak to kocur to go do kastracji oddaj i sie uspokoi, a jak nie to mu pazury usuń u weterynarza. Ja nie popieram żadnych z wymienionych prze zemnie metod.

Gość Kropeczka2014
ma 3 miesiące, jest kocurem , nie będę go kastrować ani nic, fajnie jest jak idę się położyć spać i on przychodzi, przytula się i śpi ze mną:) a później go odkładam go jego łóżeczka :)

to będzie Ci sikał do butów jak go nie wykastrujesz

Gość gość
Musisz go wykastrowac, bo jak ci spryska mieszkanie to nie wytrzymasz. Nie pozbedziesz sie tego zapachu za nic w swiecie. Poza tym trzymanie jednego kota w domu podczas gdy ty pracujesz nie jest za najlepszym rozwiazaniem, bo kotowi sie nudzi i czuje sie samotny.

Gość Kropeczka2014
szkoda mi go kastrować, jest nauczony od małego i sika do kuwety, teraz leży i sie patrzy jak piszę, ale wiem że za 5 min zaatakuje bo widzi że ruszam palcami

Gość gość
normalny mały kotek, ma dużo energii, bawi się a takiego malca się nie kastruje!!! co wy ludzie, głupoty wypisujecie

Gość KociaraLusia
Przede wszystkim nie wolno bawić się rękami z kotkiem , od tego są zabawki , musi znalezć w nich zainteresowanie , ja jestem kociarą , mam dwa małe koty i wiem że jeśli ich nie zmęczę to one same muszą to robić na swój sposób czyli drapać , gryzć i niszczyć co się da . A masz drapak w domu ? baw się z kotkiem jakąś myszką na sznureczku albo czymś to wtedy nie podrapie ci rączek , rączki są do miziania a nie do gryzienia grunt aby zrozumiał :)

Gość Kropeczka2014
mam :) ale nie jest za bardzo zainteresowany tym:) mam też taka kulkę na gumce to już woli to :) a wiecie jak oswoić psa z malutkim kotkiem?

Mam ze swoim podobnie - znaczy mnie sam z siebie nie atakuje, jak ruszam palcami, to wiadomo, że skoczy. I nie pocieszę Cię - mój ma 2 lata, jest wykastrowany, do dzisiaj mu nie przeszło... Za to ja się do tego przyzwyczaiłam :) Zrobił mi mnóstwo szkód w domu, ale w zasadzie biorąc go pod swój dach wiedziałam, że tak się może zdarzyć. Spokojnie, wytrzymasz :) Zwykle z wiekiem przechodzi, tylko każdemu w innym wieku ;)

Gość Kropeczka2014
było pierwsze spotkanie,miałam kotka na rękach a mój mąz trzymał psa,pies jest duzy, teraz jak pies widzi kota to az go telepie z wrazenia, nie wiem czy chce go zjesc czy sie z nim bawic

Gość Kropeczka2014
mój to taki mały słodziulek,ma zabawki ale woli kable i meble:)

Gość gość
sikanie do kuwety, to co innego niż znaczenie terenu w wieku dojrzałym, znajdź mi chociaż jedną wypowiedź weterynarza, która odradzania kastrowanie

Gość gość
Wrzuć obydwoje do wody, dokładnie do rzeki z mostu, po wspólnym dopłynięciu do brzegu będą już oswojone ze sobą :classic_cool:

Gość Kropeczka2014
wiesz co wolałabym Ciebie wrzucić niż moje zwierzęta,one maja więcej rozumu w nogach niż Ty w głowie