Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1993

czy jesteśmy razem

Polecane posty

Gość mała1993

Cześć potrzebuje rady. Spotykam się z pewnym chłopakiem od dwóch miesięcy, na trzecim spotkaniu pocałował mnie i powiedział, że dalej chce się ze mną spotykać. Spotykamy się średnio 1-2 w tygodniu z powodu pracy jaką wykonujemy. Gdy sie spotykamy to calujemy sie, przytulamy, chodzimy za reke,dobrze nam sie gada, lubie spedzac z nim czas. Przy jego znajomych traktowal mnie jako swoja dziewczyne,przytulal,zwracal sie zdrobniale. Piszemy wieczorami smsy gdy sie nie widzimy. Jednak nie wiem kim dla niego jestem, czy jestesmz razem czyy tylko spotyka sie ze mna jak z kolezanka. Prosze o jakies zdanie na ten temat. Ja mam 21lat, a on 29

Gość gość
jeśli nie masz odwagi (a i żeby jego nie speszyć bo nie wiem jaki jest) to po prostu napisz do niego 'kim dla Ciebie jestem' :) napisz w sposób luźny, jakby to było ot tak normalne i zwykłe pytanie :) Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę :( www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
To chyba oczywiste ze jestescie razem Przeciez 29 letni dorosły facet nie zapyta sie dziewczyny : "czy chcesz ze mna chodzić ? " :D

Gość mała1993
mam odwage, moge sie go spytac, ale mysle ze moze to za szybko na takie pytanie

Gość mała1993
i oczywiscie wiem,ze bylo by to smieszne gdyby zadal mi takie pytanie.Ale ja po prostu potrzebuje jakiejs malej deklaracji, bo nie wiem cz sie angazowac