Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale wiocha przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość
Nowobogacka niedouczona istota, posiadająca intelekt rozwielitki. Nie ma o czym gadać. Daj sobie spokój kobieto bo się kompromitujesz tylko.

Gość gość
heh następna skwarka z solarium z tipsiorami na pół metra nabija się z normalnych ludzi. znudzone g***o bezmózgie.

Gość To ja założyłam temat
A wiecie że za takie teksty w moją stronę Mozecie mieć sprawę w sądzie? nie? to czekajcie na wezwanie i już się żegnajcie z dziecmi i mężami :D

Gość gość
huhuhuhu pustaku i co mi zrobisz debilu bez szkoły?:-D

Gość gość
mam wrazenie ze w rzeczywistosci masz 12 lat, nie chce ci sie odrabiac lekcji i uczyc sie przyrody, wiec nudzisz sie na forum dla ciezarnych.

I już cisza biedne dziewczynki się boją!

Gość gość
Hahahahahaha ty mnie tu dziewczynko nie strasz, Hahahahaha zaraz pęknę ze śmiechu. Co za idiotka pusta, no, leć sprawę w sądzie zakładaj. Sram ze strachu hahahahahaha. KOCHAM KAFE !

Gość gość
może cisza dlatego, że nikomu nie chce się urządzać pyskówki z takim debilem jak ty

Gość gość
Ubawiłam się po same cycki. Dramat

Gość gość
deszczowka ma wiele wlasciwosci: jest dobra dla wlosow, kwiatow, do namaczania prania - swietnie wybiela zszarzałe ciuchy, naparwde polecam i przy tym nie niszczy jak wybielacze.

bo to woda twojego mózguzrobilu ci z niego wode ewentualnie rozmiekl od nadmiaru spermy w p*****e a teraz paruje. wietrzyk popchnal go w strone sasiadki gdzie sie skroplil a ona go lapie.wieczorem przekaze wiadra z nim ttwojej mamie ktora wleje ci go lejkiem przez nos i dosypie zageszczacza pod postacia krowiego lajna i znou bedziesz mogla isc na dyskoteke czy do innego burdelu tam gdzie chadzaja polmozgi z nuewyjasnionych powodow kojarzone z gatunkiem homo sapiens

nie ma sie z czego smiac, juz pisze podanie do sadu o sprawdzenie waszych IP, bedziecie namierzone i kazda z was po kolei stawi sie w sadzie niedaleko mojej miejscowosci! ponadto przepisalam, co pisalyscie, podbilam pieczatkla z salonu kosmetycznego i wysyłam jako zalacznik razem z podaniem!

Walcie się :O :( :(

Gość gość
Hahahahahahahahahahahahahahahaha oplułam monitor. Takie rzeczy tylko na kafe!

i pojdziecie zeznawac na komisariacie na krzyżówkach tuz za moim polem!

Gość gość
Hahahaha

nie piszcie tak szybko i duzo bo nie nadążam przepisywac! a ty z 17:58, wiecej "ha" nie moglas napisac? nie moge tego policzyc dokladnie!

Gość gość
A podrzucisz nas swoim wypasionym traktorem? Masz chociaż osobistego szofera do niego?

Gość gość
Skąd biorą się takie kretynki pytam się? Opary z salonu kosmetycznego powodują mutację komórek mózgowych?

Gość gość
Skoro nie umiesz liczyć to jak prowadzisz salon kosmetyczny złotko???

Gość gość
Twoje wymiary 85 /66/80 - straszne, gdzie są biodra. obwód bioder 80 przy tali 66 to klęska

moze nie umiem liczyc, ale umiem prowadzic biznes, znam sie na sprawach karnych i sadowych dzieki temu tez i wiem co z wami zrobic slodziutkie. piszcie dalej, wieksza kase za odszkodowanie bedzie trafiala od was na moje konto. czekam. i mam czas, przepisze sobie wszystko spokojnie, a wy mozecie juz zaczac oszczedzac na kare za obrazanie mnie na forum publicznym i naruszenie mojej godnosci osobistej.

Gość gość
Klęska to jej wypowiedzi...

Dobra też się uśmiałam ale już starczy tego :) ja tak naprawdę zbieram tak wodę jak Pisalam, a nie wiedzialam jak na to ludzie patrzą dlatego założyłam prowo. jeśli kogos urazilam przepraszam. dziękuje także podszywowi który temat rozkręcił gdy ja przebierałam corke.

Gość gość
Szanowna autorko Po pierwsze, jeśli znasz się na prawie to doskonale wiesz, że jedyną osobą, która może mieć problemy prawne po tym topiku jesteś Ty sama :) Po drugie zapewne doskonale wiesz, że przepisany z komputera dowód to żaden dowód ;) Po trzecie wiesz na pewno, że sformułowanie "kasa za odszkodowanie" nie jest prawidłowe. Po co więc ten cyrk? :) Przy okazji mam pytanie: w jakiej formie prawnej jest prowadzony Twój gabinet kosmetyczny?

Gość gość
Co do godności osobistej i twojej oszałamiającej wręcz znajomości prawa : jak nazwiesz oczernianie sąsiadki na forum? Czyżby naruszenie godności? Jesteś głupia jak snop słomy. Na komisariacie cię wyśmieją ale zasuwaj zasuwaj. Może sama zabulisz sąsiadce pustaku.

Gość gość
Podszyw ma talent :D Myślałam, że Lorcia wróciła :P

18:10 widac ze jestes gaska, ktora nie ma pojecia co do czego. kochana, ja te komentarze przepisuje ale jednoczesnie zrobilam sobie zdjecie podczas tej czynnosci z odpalonym monitorem;) wpadlabys na to? watpie. ponadto napisalam do administratora zeby wydrukowal ten topic. a co to jest "kasa za odszkodowanie" dowiesz sie, jak bedziesz mi ja wplacac na konto. zacznij odkladac, bo bedzie tego sporo, zapewniam cie.

Gość gość
Jak cie one niby obrazaja

jak z nieba leci woda to zbieranie jej jest wiocha natomiast kiedy spadaja pieniadze zamykamy gabinecik, zadzieramy kiece i pedzimy je lapac, nastawiamy konta zeby mialy sie gdzie zbierac.woda jest drozsza niz pieniadze uwierz mi.ale z nacpalas sie pudru to i pierxolisz glupoty.a moze po prostu jestes glupia?ostatnio to modne