Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa320

pisać czy dać sobie spokój? pomóżcie

Polecane posty

Gość justa320

poznałam na necie chłopaka,pisaliśmy codziennie,teraz on jeden dzień już milczy:( pisać i pytać o co chodzi?czy nie narzucać się? może mnie sprawdza?

Gość gość
Mam to samo. Ponad tydzień temu napisał czy chce się spotkać ja, że nie ma sprawy na drugi dzień zapytal czy chce iść na spacer, ale ja byłam na ognisku, więć napisał tylko "SMACZNEGO" i tyle, Zero odzewu ch*j wie co z tymi mężczyznami:O

Gość justa320
to mnie pocieszyłaś:)

Z wami nie jest lepiej, to tak jak by przyganiał kocił garnkowi. Najpierw sie przytulacie, całujecie a potem piszecie, że trzeba nabrac dystansu a potem się obrażacie, że mniej piszemy :D Paranoja :)

Gość justa320
ale tak z dnia na dzień bez słowa znikać? dobrze wie że mi na nim zależy to dlaczego rani?

Gość gość
Też bym to chciała wiedzieć :/

Gość justa320
:(

Gość gość
W sumie to tylko jeden dzień, więc nie masz co się zamartwiać :)

Gość gość
Jeśli ciągle inicjatywa jest tylko po stronie chłopaka, to wielu daje sobie spokój, widząc, że od pustej lali nie doczeka się niczego i pewnie tak będzie też później w związku.

Gość justa320
nie jestem pustą lalą:) też nieraz go pierwsza zaczepiałam,nie że tylko ciągle on pierwszy pisał

Gość gość
możesz się odezwac sama co Ci zależy, ja do takich znajomosci z netu w ogole nie przykładam uwagi i zapominam często ze z kims pisałam a jak poznam kogoś w realu to juz całkowicie

Gość justa320
tylko on teraz nie jest nigdzie dostępny:(

Gość Zuzkaa22
Nie pisz do niego nic . Nie poniżaj się to facet powinien pierwszy się odezwać , kobietą pozostaje czekać trzeba mieć swoją godność .

Gość gość
no a nie masz e-maila czy coś? Spróbuj się zając czymś innym bo narazie ta znajomosc nie prowadzi do niczego z tego co piszesz:)

Gość gość
jak upatrywałam w korespondencji że to moze byc moja milosc to też się każdym rozejsciem pisania przejmowalam a teraz sama wymienię z kimś wiadomosci czy gg i za chwile pochłania mnie realne zycie i całkiem nie pamiętam że z kims pisalam

Gość gość
nie pisz, może za jakiś czas napisz coś typu co słychać jak nie odpisze to olej Dziewczyny wypełniajcie mi ankietę smutas.gifwww.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
nie kumam was. moja dziewczyna normalnie do mnie pisze, ja do niej tez i nikt nie robi takich podchodow :P

Gość justa320
a gdyby twoja dziewczyna nagle przestała pisać? nie myślał byś dlaczego?

Gość flirciarskaa
Ja tak mialam. Milczalam a on zaraz na drugi dzien napisal. Mozna bylo wyczuc jego strach przed utrata mnie... uwierz mi;-)

Gość justa320
hmmm? to też mam być niedostępna jak on?

Gość flirciarskaa
Nie napisal tylko jeden dzien! Niedlugo sie odezwie

Gość justa320
ehhh,nawiedzona jakaś jestem normalnie:) przyzwyczaił mnie do swojej obecności codziennej...za bardzo

Gość gość
Każdy facet gdy widzi, że jakaś zgrywa niby niedostępną, odpuszcza ją sobie od razu. Zostają tylko w takim układzie desperaci, takie "ciapy", które pozwalają sobą pomiatać. Żaden prawdziwy facet z krwi i kości na to nie pójdzie. Także powodzenia z ciapami. A ta kretynka która napisała, że odezwanie się do faceta to jakieś niby poniżenie, to sama się poniża. Własną durnotą.

Gość gość
a mi się wydaję ze jak ma coś byc między ludzmi to jest kontakt z obu stron i idzie jakos do przodu wszystko od początku a jakieś gry w niedostępnosc nic tu nie zmienią -autorka chyba pisze o kimś z kim nawet się nie widziala więc cieżko to nazwac relacją, moze facet ma kogoś itp. No chyba ze sie spotykaliscie i coś poważnego juz sie zaczeło.

Gość justa320
i nadal nic:(

Zajmij się czymś i poczekaj jeszcze.Przecież nie musi być cały czas dostępny.Chyba ma pracę i inne obowiązki?Nie potrzebnie wariujesz od razu :).

Gość justa320
próbuje się czymś zająć,ale ciągle myślę dlaczego?to milczenie do niego nie podobne,codziennie się odzywał chociaż żeby się przywitać:( boję się że coś się stało:(

Gość gość
no to się odezwij i będziesz mieć jasność sytuacji:) A swoją drogą nie angażuj się na drugi raz w kogoś z kim się nie spotkałas, może facet ma kogoś czy coś i w ogole zapomniał o Tobie więc śmieszne mi się wydaje stosowanie niedostępności jak on może całkiem zapomniał że z kimś pisał na necie

Gość księżniczka na ziarnku
Dziewczyno, jak Ty się będziesz tak denerwować bo jednen dzień milczy, to nie dozyjesz do 18stki

Gość księżniczka na ziarnku
Nic się nie stało, uwierz mi. Ma się z pewnoscią dobrze. Jesli przedtem codziennie pisał, a teraz urwał, to pewnie sprawdza, czy juz połknęłaś haczyk. No i połknełaś, juz odchodzisz od zmysłów.