Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kuzynka wyszła za mąż dla kasy

Polecane posty

Gość gość
Ja pierdziele jak ja nie lubie wscibskich ludzi.skad wiesz ze sie nie kochaja,powiedziala ci?

Gość gość
I dziewczyna ma racje, wy wyjdziecie za maz za golodupcow I jak przyjdzie wam urodzic dzieci, to bedziecie klepac biede, jak wam porod d**e rozwali, to nie bedziecie mialy na leczenie, na operacje itd, z golodupcami bedziecie w wieku 40 lat powoli czolgac sie do cmentarza, bo bieda swoje zrobi. Ta kobieta jest madra, tak jak madre sa ptaki, wybiera tego, ktory zapewni jej jak najlepszy standard zycia. KObieta traci wszystko przez zwiazek, a jak wyjdzie za golodupca, to juz jest totalnie przegrana...

Gość a ja mam 24
a najprawdziwsza prawda jest taka że autorka zakłada temat o tej kobiecie :D gdy ta kobieta nawet nie ma pewnie pojęcia o istnieniu autorki :D o jej zdaniu tak samo, a nawet gdyby miała to pewnie specjalnie by jej nie obeszło :D

Gość gość
MalZenstwa z rozsadku sa lepsze.ludzie teraz z wielkiej milosci sie pobierali i co? za rok czy dwa sie rozwodza.milosc jest przereklamowana.w zwiazku liczy sie bezpieczenstwo szacunek.jak wyjdzie za golodupca to iddylla skonczy sie wraz z niezaplaconymi rachunkami

Gość gość
Nie powiedziała, ale widuje ich razem często na imprezach. I co zero jakiś uczuć do siebie. Czasami się do siebie przytula i to tyle.

Gość gość
Moze poprostu przy kims sie krepuja.ja tez tak mam

Gość gość
Czego tu się krępować przy własnej rodzinie ?

Gość gość
Dżizas ludzie to mają problemy, autorko zajmij się swoim życiem i sprawami a kuzynce daj żyć.

Gość gość
Rozne sa charaktery.moze ty potrafisz malo nie g****ic meza na oczach rodziny

Gość gość
no i dobrze zrob9ila jakby kazda tak robila to byscie biedy nie klepali

Gość gość
Mądra kuzynka, sama pisałaś,że facet przystojny , dlaczego miała się nie zakochać. Będzie żyłą jak człowiek, a nie jak dziad z kafe, co każdemu wszystkiego zazdrości i wsadza swój wścibski ryj do każdego.

Gość gość
Wlasnie sie dowiedzialam, ze jestem bardzo bogata :D 4tys za wakacje, wow, ja rozumiem 20tys na bora bora ale 4? Ciezko poleciec gdzies za mniej :P

Gość gość
To znowu ta debilka - zaraz napisze ze facet adwokat, a kuzynka jest stomatologiem....ze tez jeszcze jej sie nie znudzilo wymylanie tych watkow...

Gość gość
Janbylam 5 lat w związku miałam 17 lat jak go poznalam miłość vnamietnosc ale po 3 latach juz nie było fajnie, nie miual kasy zarabiał 1200 zł nie było szans na zamieszkanie razem na ślub na dzieci. Jeszcze do 22 roku życia sdie meczylam ale cóż namiętność przeminela a spotkania w weekendy w pokoju u rodziców przestały mi wystarczać. Zostawilam go. Pol roku później spotkalam obecnego Meza. Przystojny owszem miły fauny czuły zakochasl się we mnie bardzo ja jego nie kochalam na poczatku ale ma firmę nowy własny dfom z nim były perspektywy na przyszłość. Wyszlam za niego choć jeszcze w dniuvslubu traktowalam go jak przyjaciela. Dziś mamy poolroczna corfke ja kocham go bardzo bardzo bardzo jest cudownym mężem i ojcem a ze nie martwimy się o kasę to tylko plus:-)

Gość gość
4-5 tys za osobę to mało ? To za parę 10 tys

Gość gość
Mądra dziewczyna i tyle w temacie .

Gość gość
dziewczyny dajcie na luz to tapsycholka od stomatologów,lekrzy,itp. raz pisała ze zakochała się w szefie a on woli rodzine czy cos takiego,styl pisania identyczny,chociaz tutaj się starałas,ale i tak ci nie wyszło idz do psychiatry,nawet jak robisz to dla żartu to i tak nie jest to normalne

Gość gość
znajoma wyszła dla kasy za faceta na wózku. dochowali się 2 córek. Obie są lekarzami. Ona pochodziła z bardzo biednej rodziny, a on z bogatej. Zyją sobie w luksusie i niczym się nie przejmują. A te które szukały przystojniaków klepią biedę.

Gość gość
a to jest dla ciebie problem bo....?