Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wspólna noc

Polecane posty

Gość gość

Zaprosiłem swoją dziewczyne do mnie do domu. To będzie nasza pierwsza wspólna noc jak siebie i mieszkanie do tego przygotować? Problem nie wygodnych świadków odpada mieszkam sam

Gość gość
Tak, a mama za ścianą:-D

Gość gość
już napisałem że mieszkam sam

Gość gość
up

Gość gość
sexik bedzie

Gość gość
tak

Gość gość
ogarnij chate prysznic jakas muza gumeczki i jedziesz

Gość gość
Posprzątaj, ale na serio Gdy przygotowujesz się do pierwszej wspólnej nocy ze swoją sympatią to pamiętaj, że istnieje dość poważna różnica pomiędzy określeniami "męski porządek" i prawdziwa czystość. Skoncentruj swoje siły na łazience. Ma błyszczeć. Wytrzyj porządnie lustro szmatką ze specjalnym środkiem do szyb. Porządnie wyczyść toaletę, szczególnie krawędzie muszli i pod muszlą – postaraj się usunąć wszelkie ślady nocnych strzałów na ślepo i chybionych strumieni. Wyszoruj prysznic, kafelki i cały dolny basenik, wyciągnij ze spływu wszelkie kłaki wyszarpanych i wypadniętych włosów (dotyczy to też umywalki). Zadbaj o świeże ręczniki. Wiem, że to nie jest łatwe, ale dla seksu z kobietą trzeba się niestety postarać i napracować – nic w życiu nie jest za darmo. Przewietrz mieszkanie, odkurz dywan i wszystkie podłogi, umyj podłogę w kuchni i przetrzyj szafki, zlew, stół. Nie zapomnij o umyciu wszystkich brudnych naczyń. Wynieś śmieci. Ułóż rzeczy przy kompie, szczególnie płytki z grami i muzą. Wyrzuć prasę, jaką ostatnio czytałeś. Nie zapomnij, że kobiety nieszczególnie przepadają za magazynami dla mężczyzn. Brzmi okrutnie, ale prawdziwie – porządnie ukryj p****le! Ale z drugiej strony też absolutnie nie przesadzaj, jakieś ślady małego nieporządku możesz zostawić, byle nie śmierdziało zdechłym kotem. Dlaczego możesz zostawić ślady nieporządku? Żeby nie wyjść na pedanta – kobiety mimo wszystko nie chcą takich facetów. Usuń ślady przeszłości Kobiety i faceci nieco odmiennie podchodzą do tzw demonów przeszłości, szczególnie jeśli chodzi o swoich byłych i byłe. Kobiety z reguły wolą usunąć wszystkie ślady istnienia w ich życiu takiego albo innego byłego, natomiast faceci spoglądają na to od nieco bardziej praktycznej strony. Zdarza się wielokrotnie, że facet zachowuje kupione mu przez byłą rzeczy, o ile mają one walor praktyczności – w sumie racja, po co wyrzucać chociażby dobrze działającą i sprawującą się nocną lampkę? No i ok ale nie radzę żadnemu z Was chwalić się dziewczynie, którą zaprosiłeś pierwszy raz do mieszkania, by spędzić z nią upojną noc, że taka to albo inna rzecz została Wam podarowana przez Jolę, Elę, czy Kasię. We wrażliwej kobiecej duszy wywoła to co najmniej niesmak. A potem przez miesiące będzie Wam wiercić dziurę w brzuchu, byle by się pozbyć tej trefnej i śmierdzącej dla niej rzeczy. Lepiej naprawdę skłamać, powiedzieć, że trafiła się Wam na bazarze, albo, że mama zrobiła Wam taki prezent. No i oczywiście podstawowa sprawa – w mieszkaniu nie powinny się walać żadne wasze zdjęcia z byłą dziewczyną. Takie zdjęcia to jak płachta na byka dla obecnej sympatii. Po co od razu wszczynać kłótnie? Napełnij półki Życie w pojedynkę sprawia, że najczęściej jesteś w sytuacji, gdy masz mało kasy i niewiele jedzenia w lodówce. Pomijając już takie ekstrawaganckie kwestie jak posiadanie choćby jednego kompletu zastawy stołowej ze sztućcami dla 6 osób. Cóż, żeby przenocować dziewczynę będziesz potrzebował przejść się do sklepu i pobrać z półek różne, zbędne do tej pory towary, by czymś wypełnić lodówkę i szafki w kuchni. Pomyśl też o zrobieniu nieco większych zapasów, bo może się zdarzyć, że w ferworze przyjemności ze wspólnej nocy zrobi się namiętny weekend w łóżku, a wtedy z pewnością oboje będziecie potrzebowali częstego uzupełniania traconych kalorii. No a po spędzonej razem nocy wypadało, żebyś przygotował dziewczynie śniadanie. Nie wpadaj w panikę, spokojnie powinna wystarczyć prosta jajecznica, mleko, płatki śniadaniowe i jakiś chleb. Na przekąski możesz mieć paluszki, chipsy, ciasteczka czy czekoladki. Natomiast do picia oprócz trunków procentowych polecam dietetyczną colę, wodę mineralną i jakiś sok. W końcu chyba nie chcesz w najgorętszym momencie robić rundki do spożywczaka na rogu? Inspekcja damskim okiem Szczerze radzę, żebyś poprosił koleżankę, siostrę albo kogokolwiek, kto nosi spódnicę (i jest płc***ięknej, ech te dzisiejsze czasy...), żeby rzuciła fachowym okiem na przygotowane przez ciebie mieszkanie. Z pewnością znajdzie jakieś sto albo i więcej będących zupełnie poza twoją percepcją niedociągnięć albo wręcz błędów. Skorzystaj z jej porad bez wahania, bo jak wiadomo tylko kobieta zrozumie kobietę. I to najlepiej kobieta w podobnym wieku do ciebie i twojej sympatii. Nie proś o radę mamy, nie takich rad i pomysłów potrzebujesz. Nie tym razem, naprawdę.

Gość gość
jak to przeczyta do końca, to zrezygnuje z seksu :D :D ;)

Gość gość
czemu tak sądzisz?

Gość gość
O kurna ,przeciez to nie swieta ,bez przesady .

Gość gość
Po tym całym sprzątaniu zastosuj jeszcze jakiś gaz bojowy do dezynfekcji mieszkania...

Gość gość
Ja uważam że to co gość 23:41:06 napisał wcale nie jest przesadą.

Gość gość
To JEST prawda! Jakby faceci mnie zapraszali do takich mieszkań, to od razu byłabym ich!

Gość gość
Ja swego czasu robiłam za to damskie fachowe oko (kuzyn mnie poprosił) i na dwie rzeczy zwróciłam uwage kurze na meblach i pranie w łazience. Z tym pranie w łazience to może troche moje czepialstwo bo zdecydowanie lepiej wygląda wprawdzie zawieszona łazienka ale czystymi ubraniami niż łazienka z której z koszyka wysypują się brudy bo jest ich dwa razy tyle co pojemność kosza.

Gość gość
Ja swego czasu robiłam za to damskie fachowe oko (kuzyn mnie poprosił) i na dwie rzeczy zwróciłam uwage kurze na meblach i pranie w łazience. Z tym pranie w łazience to może troche moje czepialstwo bo zdecydowanie lepiej wygląda wprawdzie zawieszona łazienka ale czystymi ubraniami niż łazienka z której z koszyka wysypują się brudy bo jest ich dwa razy tyle co pojemność kosza.

Gość gość

Gość gość
Ja swego czasu robiłam za to damskie fachowe oko kuzyn mnie poprosił i na dwie rzeczy zwróciłam uwage kurze na meblach i pranie w łazience. Z tym pranie w łazience to może troche moje czepialstwo bo zdecydowanie lepiej wygląda wprawdzie zawieszona łazienka ale czystymi ubraniami niż łazienka z której z koszyka wysypują się brudy bo jest ich dwa razy tyle co pojemność kosza.

Gość weronika899
Przede wszystkim pamiętaj o odpowiednim zabezpieczeniu. Nie wiem czy to ogólnie Wasz pierwszy raz, ale i podczas pierwszego kobieta może zajść w ciążę.

Gość gość
nas w sensie nas pierwszy raz ale oboje mamy już doświadczenie.

Gość gość
up

Gość gość
Ja bym proponowala jeszcze zmienic posciel na czysta :-)