Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozbitka

gdzie kosmetyki

Polecane posty

Gość wrozbitka

hejjjj dziewyny! :) :* ! jest taka sytuacja, czy macie jakies fajne sprawdzone (nie jakies sciemy jak z tymi bluzami na fejsiku) konkursy zeby moze wygrac kosmetyki albo jakies kolorowe bo nie kremy chociaz tez. bo mi troche uciela mama kaske a potrzebuje plizzzzki :) :***

Gość salatka z tunczyka
na fejsie sa konkursy, np klub milosniczek pieknych paznokci to lakiery mozna wygrac. poszukaj

teraz na stronie bielendy sa konkursy- jak masz problemy z cellulitem :D to jest konkurs i do wygrania sa zestawy kosmetykow z serii professional home expert- to jest na cellulit, rozstepy, na ujedrnienienie skory itd. :)

tak! na stronie bielendy mozna wygrac wlasnie kosmetyki na cellulit i jest tez drugi konkurs cos z olejkiem arganowym, ale tam mozna wygrac sesje zdjeciowa w Elle. a z innych konkursow- to sa te, w ktorych trzeba udostepnic jakis post itd. ale nie jestem przekonana co do wiarygodnosci tych konkursow :D

Gość Czaki0009
taaak, ja też ostatnio widziałam na fejsie klubu miłośniczek pięknych paznokci jakiś konkurs, a lakierów w sumie nigdy za mało :D

Gość Elidaila
taaak też to widziałam! super sprawa, dużo konkursów i promocji :) Widziałam w ogóle, że jak kupuje się w tych promocjach lakiery to z zakupu idzie 1% na fundację DKMS, więc można mieć piękne pazurki i przy okazji pomagać :)

Gość kalinawa
czy ta promocja z 1% na DKMS jeszcze trwa? chciałam wziąć w tym udział, bo uważam,że to pożyteczne, tylko nie wiem czy jeszcze można, najchętniej kupiłabym jakieś lakiery manhattanu,żeby wziąć udział