Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co robić

co byście zrobiły

Polecane posty

Gość co robić co robić

witam was dziewczyny otóż potrzebuje porady 3 nie wiem co mam myśleć i zrobić jestem mężatką 3 lata temu mąż mnie zdradził zaraz po ślubie no cóż wybaczyłam ze względu na naszą córkę później był ok do czasu 4 miesiące temu mąż zostawił laptop a na nim otwarta poczta a w niej same mejle do kobiet typu czy się spotkamy umówimy się na sex itp. No cóż oczywiście dałam się przeprosić uwierzyłam że to nic nie znaczy 2 miesiące temu okazało się że znowu jestem w ciąży żeby tego było mało tydzień temu w telefonie u niego zobaczyłam esy tej samej treści co wtedy na poczcie a nasz wspólny dobry znajomy wyznał mi że podczas ostatniego spotkania ich mąż mu powiedział że specjalnie zrobił kolejne dziecko bo jest pewny że wtedy nie odejdę poradźcie co zrobić z góry dzięki za odpowiedzi

Gość co robić co robić
ech najgorsze jest to że potrafi mną manipulować zawsze jakoś mnie podejdzie a ja sobie to tłumacze że dziecko w tym przypadku dzieci niedługo nie wiem jak mam sobie z tym poradzić

Gość gość
Ech, trudna sprawa bo napewno nie tak widziałaś waszą przyszłość. Co ja bym zrobiła? Hmmm.... ja mam silny charakter i nie dam sobie w kaszę pluć, więc to zależy na ile Ty jesteś silna,na ile jesteś w stanie znieść i co to znaczy dla Ciebie samej. Nikt inny nie przeżyje za Ciebie Twojego życia. 1.Zmusiłabym męża do dokładnego wytłumaczenia po co mu te "znajomości" i wjakim celu. Może chce podbudować swoje męskie ego i tylko potrafi "gadać"? Może w tym przypadku jest uzależniony od Internetu i seksu? 2. Dałabym ultimatum; małżeńska terapia. jeśli by odmówił.... 3. Jestem za aborcją. To był by mój następny krok. 4. Rozwód i alimenty. 5. Tearapia grupowa lub solo aby się z tego stanu wykaraskać. 6. Zyć dalej nie tylko dla obecnego dziecka, ale i dlas samej siebie. Ty znasz sytuację najlepiej niż ktokolwiek obcy. Od Ciebie zależy jakie będzie Twoje dalsze życie. Zyczę Ci dużo sił.