Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to zdrada ze maz zalozyl konto na portalu

Polecane posty

Gość gość

odkrylam ze moj maz zalozyl sobie konto na fotce. najpierw zaprzeczal, przysiegal na wszystko ze to nie prawda. w koncu sie przyznal ze po jakies tam klotni okolo roku temu zalozyl sobie to konto ale na drugi dzien je usunal. mowil ze z nikim sie nie umawial i nie pisal. jestesmy razem 5 lat i mamy male dziecko. w naszym zwiazku zdarzaja sie klotnie ale rowzniez cudowne chwile. on przeprasza i prosi i o wybaczenie. twierdzi ze nic takiego nie zrobil. co mam teraz zrobic? czy mnie zdradzil? tak emocjonalnie? doradzcie cos. jestem rozbita

Gość gość
No nie wiem z jakiego powodu dorosly facet mialby zaoladac konto na tym zalosnym portalu jak nie po to, zeby wyrwac jakas lambadziarke. Ale zdrada emocjonalna to zdecydowanie jeszcze nie jest. Dowiedz sie co to w ofole znaczny wpier zanim kogos bezsensownie oskarzysz :P

Gość gość
to nie zdrada :) ale faktycznie mogło Cię to wkurzyć ;) jeśli nie zależy Ci żeby zachowywać się dojrzale to nakręcaj się i rób aferę. Ale najlepiej niech usunie to konto i zapomnijcie o tym raz na zawsze. Dziewczyny wypełniajcie ankietę :( http://www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
Mój maż w tajemnicy załozył profil na fotce pod zmienionym imieniem i nazwiskiem. Wypierał się dopóki nie pokazałam mu całej korespondencji jaką prowadził z paroma kobietami, łączńie z rozbieranymi zdjęciami. Obiecywal im prezenty no i powoli przygotowywal sie do spotkania z nimi w wiadomym celu..wiecie czym to tłumaczył? Że to tak naprawdę nie on a jakaś część niego zmusiła go do zalozenia konta. Pozniej tlumaczyl, ze to z ciekawosci, a pozniej, ze to moja wina! Bo go zaniedbywalam :) dobre! :) teraz jest do rany przyłóż ale juz mu nie ufam. Bardziej skupiam się na sobie i dzieciach. A on niech robi co chce, nigdy juz nie będzie między nami bliskosci jaka była przed tym odkryciem. Zdradą jest wszystko to co nielojalne, nieuczciwe wobec współmałżonka.

Gość gość
Takim typom nie należy ufać. Nawet stary dziad małzonek potrafi wywinąć numer po wielu latach małżeństwa, a co dopiero mówić młody. Facetom nie należy ufać, nawet jeśli wydaje ci się, że każdy inny to zrobi, tylko nie twój. Mowię to na podstawie 30-letniego związku małżeńskiego.

Gość gość
Post wyżej , święta prawda! Nie wolno im ufać! Ja mojemu też nie ufam do końca.