Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie PŁACZĘ na PSYCHOTERAPII czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Chodzę do psychologa, to była moje 4 wizyta. Poruszyliśmy do tej pory temet mojej rodziny, mojego ex związku i obecnego związku i własciwie non stop płaczę, łzy leją się strumieniami po policzkach. Czy to normlane, czy u was tez tak było? Wczoraj miałam wizytę a dziś spuchnięte oczy i ból głowy.

Gość gość
czy wszyscy muszą chodzic na terapie ?

Gość gość
Nie wszyscy. Ale ja mam stany depresyjne i duzo objawów nerwicy . Kidys się leczyłam ale obecnie nie biore leków.

Gość gość
myślę , że nie . zamoczysz dywan , podłogę w gabinecie. ja bym podwyższył Ci stawkę za wizytę

Gość gość
Są tu osoby które chodza na psychoterapię?

Gość gość
zapytaj sie psychoterapeuty do ktorego chodzisz czy to normalne

Gość gość
jestem pełzającym [na czworaka] alkoholikiem. chodzę na psychoterapię by mieć talon na kiełbasę i jajka i obiady z mopsu

Gość gość
a to trzeba chodzic na psychoter. zeby dostac talony z mopsu?

Gość gość
tak, normalne, ja przez pierwsze parę wizyt na terapii ryczałam jak bóbr.. właśnie po to mają zawsze przy sobie parę pudełeczek z chusteczkami które stoją tu i ówdzie :D

Gość gość
Jest mi przez to strasznie głupio, bo momentami nie moge nic mówić bo tak ryczę. Nie sądziłam że tak będę reagować, bo mówiąc mojej koleżance o swoich problemach nigdy tak się nie zachowywałam jak u psychologa. Okazuje się że mnóstwo spraw sprawia mi ogromny ból, nawet wspomniania. Wczoraj mówiłam o swoim obcenym zwiazku to ryczałam jak bóbr.

Gość gość
Nie wiem czy wam naprawde frajde sprawiają te głupie komatarze? Nie zyczę wam żebyscie sami musieli keidys korzystac z psychologa

Gość gość
coraz gorzej ze mną nie dość , że mam ujaraną ciążę to jeszcze wydaje mi się , że chce mi się sikać spod pachy . tylko czemu wciąż lewej?

Gość gość
28.05.14 --- jak Ci tak tam zle to sie nie katuj i nie chodz :D

Gość gość
no i widzisz, po co masz chodzić na psychoterapię do psychologa i się tak stresować? nie lepiej wypłakać się, czy też wyżalić/wygadać koleżance/przyjaciółce? wyjdzie taniej i efekt będzie taki sam, psycholog nie da Ci recepty na życie, on tylko wysłucha cierpliwie, bo za to mu płacisz/bądź płaci NFZ jakaś przyjazna dusza także Cię wysłucha a nawet przytuli [ czego nie zrobi psycholog bo to się kłóci z etyką] i poczujesz się lepiej ta cała profesja istnieje tylko dlatego, że obecnie zanikają dobre relacje międzyludzkie i co można było robić w obrębie rodziny/przyjaciół teraz przejeli to psychologowie