Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna poronic przez przygniecenie brzucha w max 8 tyg ciazy?

Polecane posty

Gość gość

leżałam na boku oglądając telewizje i wtedy na boku stanął mi moj 9letni synek wazy z 45 kg kazałam mu zejść i zszedł następnego dnia dostalam krwawienia, czy to było poronienie? moze miesiączka ponieważ w zeszłym miesiącu okres spóźnił mi sie 2 tyg robiłam testy i wyszły negatywniee, potem cały maj robiłam testy i tez negatywnie, no i to krwawienie było w terminie (2 dni opóźnienia) i po tym krwawienie tez robiłam testy wychodziły negatywne tylko zaczelam schizowac ze to mogła byc ciaza tylko testy jej nie wykryły albo ja robiłam złe testy ze np widziałam jedna kreskę po minucie i odłożyłam go a potem druga kreska mogła sie pojawić i zniknąć gdy wyrzuciłam dlatego jej nie widziałam i nie wiem.. czy przez takie chwilowe "podeptanie" mozna poronic? jesli to miała byc ciaza to max 8 tyg

Gość gość
i Ty jestes matka? zgroza!

Gość gość
Twój 9l waży 45kg? Mój 8l jakies 15kg mniej, w ogóle to nienormalne by dziecko w tym wieku CHODZIŁ po matce? Jaja sobie robisz?!

Gość gość
O tak, to na pewno było poronienie, tak mi przykro. Wirtualna świeczuszka dla twojej fasolinki :( Btw, w sumie... 3,5/10, trochę zbyt oczywiste z tym testowaniem przez cały miesiąc, ale za to jakaś inwencja była.

Gość gość
dla zabawy to zrobił spokojnie, tak naprawdę to nie moj syn tylko brat, a ja sie przestraszylam bo w internecie sie naczytałam ze mozna zajsc przez petting i wgl ja nie uprawiałam seksu, petting w ubraniu tylko ze jak wyszłam na dwor kiedyś to mialam dziurę w bieliźnie i pechowo zrobiła mi sie dziura w leginsami no i sie przestraszylam ze mogłam zajsc siadajac na ławce i przez te dziury cos no nie wiem, mam nerwice natręctw moze to przez to ale pomocy powiedzie mi czy mozna poronic przez przygniecenie brzucha w 8 tyg? albo 6 albo 2 ja juz nie wiem :'(

Gość gość
Ojej.... nie wmawiaj sobie ciąży, której nie było

Gość gość
tak samo naczytałam sie o okresie w ciazy-możliwe, przez petting-możliwe, jesli na ławce była sperma-możliwe, druga kreska na teście moze zniknąć-możliwe no jakby to wszystko połączyć to....

tak to było poronienie... twojego mózgu :O ...... chociaż nie, jak można poronić coś, czego nie ma? :D

Gość gość
pytam serio poprostu nie mam z kim o tym pogadać

Gość gość
a skąd wiecie ze to nie było? najbardziej obawiam sie ze te testy zobaczyłam ze była jedna kreska, i odłożyłam a potem jak wyrzucałam ta druga mogła zniknąć :(

Gość gość
ale nedzne prowo, boze skad wy idiotki taka wyobraznie macie

Gość gość
chciałam powiedzieć o tym tacie o moich obawach tylko on mnie wyśmieje jak powiem ze boje sie ciazy z ławki bo mi sie zrobiła dziura w ubraniach, no ale w internecie przeczytałam ze jesli sperma była na tej ławce to mozna zajsc

Gość gość
najgorsze ze to nie jest prowo mam 17 lat i naprawdę sie na tym nie znam tylko to co przeczytam w internecie i jak sie to wszystko połączy to naprawdę mozna sie przestraszyc

Gość gość
glupia jestes i tyle i na bank jest to prowo, odstaw to co bierzesz

Gość gość
prowo, 45kg dzieciak 9 lat?:-D

Gość gość
Oj autorko malo wiesz o zyciu, jesli test wychodzi negatywnie to szanse na ciaze sa zerowea skoro tak bardzo sie martwisz to idz rano i zrob badania z krwi beta hcg i wszystko bedzie jasne.

Gość gość
to nie jest prowo serio, boje sie ze w jakis sposób mogłam zajsc w ciaze np siadajac na obspermiona ławkę olalam to okres spóźnił mi sie 2 tyg no i jak przyszedł pomyślałam ze taki spóźniony to moze ciaza dopiero mi to przyszło do głowy zrobiłam test negatywny potem zrobiłam jeszcze ze 2-3 w maju i tez no i moj brat przyszedł do pokoju i stanął mi na plecach i następnego dnia dostalam okresu ale znów przypomniałam sobie o tej ciazy moze i urojonej, potem ze moze te testy zle zrobiłam w sensie za wcześnie przeczytałam i stad moje pytanie czy mozna poronic przez przygniecenie? jesli by to było o maks 8 tc

Gość gość
A kto będzie szczęśliwym tatusiem? To dopiero ciąża z zaskoczenia.

Gość gość
Pewnie kretynka jest w ciazy, dupa i cipa swedzialy, a teraz cieszy sie ze moze poronila bo ktos wazacy 45 kg ja podeptal.

Gość gość
nie uprawiałam jeszcze seksu no ale dobra :) a to ze moj brat na mnie stanął i bym poronila to wcale bym sie nie cieszyła tylko sie boje o to....

Gość gość
A skąd wiesz że na ławce była sperma? Dziewczyno masz nerwicę to się lecz a nie kombinuj z ławką w spermie.

Gość gość
Powiedz bratu zeby batoniki ograniczył.

Gość gość
nie wiem tego ale jesli była :(

Gość gość
Jeśli była to urodzisz terminatora. :O Matko, nawet jeśli byłaby tam sperma -w co wątpię to byłby to istny cud gdybyś tak zaszła. Ale skoro masz problemy psychiczne to żadne słowa tu napisane do ciebie nie dotrą. Idź do swojego lekarza i z nim pogadaj bo tutaj to tylko czcze pisanie i strata czasu bo i tak cię nic nie przekona. Swoją drogą kto to widział chodzić w dziurawych majtkach i leginsach. :O

Gość gość
w majtkach mała dziurka była, a leginsy mi sie niefortunnie podarly na dworze boje sie ze jestem wyjątkiem ze mogłam zajsc przez ławkę ze sperma, miec okres w ciazy, nie mieć ciążowych objawów i jeszcze poronic przez przygniecenie w terminie kolejnego @ z 3 dniowym opoznieniem

Gość gość
pomocy :(

Gość gość
A jak mamy ci pomóc co? Jak? Uważasz że to ciąża to zrób test (ale czy uwierzysz w wynik?) albo zrób betę z krwi. Albo idź do lekarza. Ale czy coś ci to da?

Gość gość
no w ciazy wiem ze nie jestem tyle ze czy to krwawienie moze byc poronieniem? czy to ze moj braciszek na mnie ustał przez kilka sekund moze byc przyczyna? :(

Gość gość
jaka kretynka haha ale sie dajecie nakrecac :D

Gość gość
Kto się daje? Kto? Myślisz że nie ma takich osób? Jeśli byłaś w ciązy to mogłaś poronić. Ale jak można poronić jeśli się nie było w ciąży?