Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana5555

moj chlopak powiedzial mi ze oglada sie za innymi

Polecane posty

Gość zalamana5555
niedlugo bede miala 23

Gość gość
A Ty na innych facetow nie zwracasz uwagi ? A jak Ci sie jakis na ulicy spodoba to co myslisz " fajny facet " o i tyle , co w tym zlego . Ja mojemu mezowi sama czasem powiem ze ladna dziewczyna jest w telewizji , czy na ulicy , bez przesady . Moj maz mial przede mna dziewczyne ktora taka byla jak Ty i to zniszczylo ich zwiazek , nie wytrzymal bo ona chciala zeby na chodnik patrzyl jak ida ulica , bo jak patrzyl przed siebie i szla jakas dziewczyna to awanture robila ze na nia patrzyl chociaz nie zwrocil nawet uwagi . Wiecej wiary w siebie .

Gość zalamana5555
mowi ale bardzo rzadko, bo twierdzi ze przeciez wiem o tym, ze nie raz mi to mowil wiec po co ma w kolko powtarzac

Gość gość
to to już najwyższa pora żeby podsumować 1) co masz w sobie fajnego, 2) co niefajnego ale można to zmienić, 3) co masz niefajnego ale nic z tym nie zrobisz. Potem: 1) - co chwilę o tym pamiętać i wielbić w sobie to co fajne 2) postarać się popracować 3) olać i się nie przejmować. A co do tego czy facet Cię komplementuje itd to ok, fajnie jak to robi, ale nie można budować pewności siebie na zachowaniu faceta bo jest wtedy bardzo kr****.

Gość zalamana5555
to jest co innego jak np ja zwracam uwage (choc rzadko kiedy). bo na co mogę ja zwrocic uwage- na lydki faceta? na twarz? a on? jak idzie jakas gdzie jej prawie tylek widac i cycki to to troche 'nie fair', bo faceci z ch...mi na wierzchu nie chodzą. i wkurza mnie to ze on sobie popatrzy ;/

nie mówie o budowaniu pewności siebie na facecie- po prostu wydaje mi się, ze jeśli chłopak autorki mówiłby jej częsciej jaka jest z******ta, moze w końcu by w to uwierzyła:) Mój facet, pomimo tego, ze juz jestesmy razem 10lat, mamy syna- baardzo często, jak na mnie patrzy np. jak sie rano ubieram, mówi "ależ Ty jesteś piękna", albo "uwielbiam Twój tyłeczek". Często też słyszę, ze jestem mądra bo go jakąś wiedza nie z mojej branzy zaskoczę. Gdyby u autorki komplementy były częściej, też myślę, czułaby sie bardziej dowartościowana i miala gdzies , czy rzuci okiem na jakas laske:)

Gość gość
O jej to niech patrzy , na pewno nie chcialby byc z laska ktora wystawia wszystko dla innych do ogladania .

Gość zalamana5555
tylko tez np wkurza mnie taka sytuacja: idziemy z jego kumplem. i jego kumpel mowi do mojego 'patrz jaka d...' , 'patrz ale ma cyce' itp. przy mnie :/ moj co prawda w ogole tego nie komentuje ani jakos specjalnie uwagi na nie nie zwraca. ale czy to ja przesadzam, czy to kumpel ma tupet ze inne panny mu przy mni9e pokazuje??

Gość gość
no taaak, masz rację zwolenniczka, ale niektórzy faceci to robią, inni nie bardzo. Jeżeli jej tego nie robi i nagle zacznie od niego tego wymagać i oczekiwać to stanie się jeszcze bardziej sfrustrowana bo prawdopodobnie nagle nie nauczy się jej w naturalny sposób komplementować.

Gość zalamana5555
wlasnie, moze za rzadko mi mowi komplementy...bo on czesto sobie zartuje. jak np sie ladnie ubiore to mowi dla jaj 'co sie tak wypindrzylas' zamiast ze ladnie wygladam itp. moze stad tez moze moja niska samoocena. ze nie podejdzie i nie powie np kochanie ladnie wygladasz itp. tylko mowi ze przeciez ja o tym wiem a on nie umie za bardzo mowic komplementow, nalezy bardziej do osob ktore nie okazują tak uczuc..

A tak w ogole to naprawde wiele zalezy od faceta. Jesli czujesz, ze mozesz mu ufac, wiesz, ze nie jest pies na inne baby to nie bedziesz czula zazdrosci. Co innego jakby jawnie latal za innymi, wtedy kazda by sie wkurzala. Chociaz pewnie te pewne siebie by takiego w du/psko kopnely.

Zdecydowanie ten kumpel to frajer. Szczerze ja bym to potraktowala osobiscie i bym mu wygarnela. Pamietaj chocby nie wiem co to patrz jak sie facet zachowuje, a nie wszyscy dookola. On nie ma na nich wplywu.

Gość zalamana5555
tak tez myslalam ze nie fair robi jego kumpel. to tak jakby moja kumpela przy moim facecie pokazywala mi innych, pewnie by sie troszeczke wkurzyl. wiec chyba nastepnym razem mu powiem ze ja tez tu jestem i po co pokazuje inne MOJEMU facetowi

Gość gość
jest frajer ale co Ty, to bez sensu, nic tak nie zdziałasz. Jeżeli facet jest na poziomie gimnazjum to trzeba na niego metody jak na gimnazjalistę - skompromitować czy koledze. Jak następnym razem tak zrobi powiedz: Serio?! Kubuś (jakkolwiek) chyba trochę za wysokie progi jak dla Ciebie. Na żarty, bez spiny. Następnym razem będzie mu wstyd coś przy Tobie powiedzieć.

Gość zalamana5555
ok, dzieki, tak powiem :-) bo takto nigdy nic sie nie odzywalam wiec moze myslal ze mi to nie przeszkadza. ale wkruzający jest to fakt, jechalismy tez ktoregos dnia gdzies i pokazywal mojemu 'o patrz, tam kiedys ********lem taką jedną :/

Gość takajednaaa
Mam dokładnie tą samą sytuację co Ty autorko ;/ Mój chłopak jest chyba aż zbyt szczery i także powiedział mi, że "czasem sobie na jakąś popatrzy i jest to naturalny męski odruch, tak jak damskim jest patrzenie na facetów" tyle że ja odkąd z nim jestem to powiem szczerze, chyba nigdy nie zawieszałam oka na innych :/ Jestem pewna, że on mnie bardzo kocha, gdyż udowadnia to na każdym kroku, jednak to jego wyznanie było trochę przykre...

Kochana , masz prawo się złościć , przecież większość z nas kobiet chciałaby , aby nasz facet był zapatrzony tylko w swoją dziewczynę . Trochę przesadziłaś , ale z drugiej strony , ja mam pytanie : Wolisz żeby był z Tobą szczery czy żeby mówił Ci to co chcesz usłyszeć ? Tak już jest , faceci to wzrokowcy . Jeśli chcesz zmniejszyć jego zainteresowanie innymi kobietami , to zacznij sama się stroić :) Niech na Tobie też wiesza oko :) Rób to co one , ale lepiej :) Powiedz mu też spokojnie , że jesteś po prostu zazdrosna i to co powiedział wywołało w Tobie obawę , że go stracisz . Życzę powodzenia.