Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic dwulatce na dzien dziecka gdy nie ma sie za duzo kasy

Polecane posty

Gość gość

jestem biednym wujkiem studentem i musze kupic siostrzenicy ktora ma dwa latka cos na dzien dziecka moze doradzcie co by bylo fajne i niedrogie?moze gdzies widzialyscie juz cos takiego w sklepach albo marketach?

Gość gość
Figurkę pet shopa- 20- 30 zł , puzle drewniane, lalkę szmacianke

Gość gość
Albo weź ją gdzieś - na lody, do mc donaldsa. U mnie jest fajna sala zabaw z trampolina, mnóstwem atrakcji- 25 zł powyżej 3 godz

Gość gość
mam 2,5 letniego synka i juz jakis czas temu zauwazylam ze jego ciesza drobne prezenty ale gdy jest ich kilka. tzn gdy torba prezentowa jest wypelniona po brzegi roznymi fantami. moja propozycja: *kolorowanka - pewnie ma jakas ulubiona bajke np. myszka miki czy kubus puchatek to wlasnie z tym bohaterem - koszt kilku zlotych *kredki *plastelina *słodycze-typu jajo niespodzianka *a do tego moze zestaw do piaskownicy lub pilka- w markecie kupisz za pare zloty. to tylko dzien dziecka i wcale nie trzeba kupowac zabawek za kilkaset zloty zeby dzieciak sie ucieszyl

Gość gość
najlepiej coś co hałasuje;) dzieci to uwielbiają, a radzice odwrotnie;) Jakiś instrument malutki w stylu flet, cymbałki, bębenek, fajny misio, to każde dziecko uwielbia niezależnie od wieku. Moja 3 latka, gdyby nie taki miś-przytulak w ogóle do przedszkola nie chciałaby chodzić;) klocki, lalkę-moja akurat nie lubiła nigdy lalek;) może coś plastycznego w stylu modelinę

Gość gość
to jest dwuletnia dziewcznka a nie chlopiec:): moze faktycznie kolorowanka bedzie okey i tego typu rzeczy? a to jajo niespodzianka ile kosztuje?:):)tak z ciekawosci pytam:):)

Gość gość
zrozumialam ze dziewczynka a nie chlopiec:p jajo kinder jakies 3 zlote kosztuje. sa nawet takie rozowe typowo dla dziewczynek. a co do pepco to tam faktycznie sa tanie zabawki i mozna znalezc cos fajnego

Gość gość
moim zdaniem na kolorowankę za wcześnie, nie wszystkie 2-latki są takie zdolne :) ooo ale np zestaw mazaków ,moja to uwielbia (chociaż nikt więcej bo wszystko pomazana) albo właśnie zestaw do piasku jakieś wiaderka ,foremki itd to faktycznie robi furorę :) mazaki i wiaderka lepsze dla niej od lalek i misiów :) ale każde dziecko jest inne Dziewczyny wypełniajcie ankietę :( http://www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
W ciuchlandach są świetne zabawki w tanich cenach

Gość gość
Też się zgodzę ale głupio dawać używane zabawki na takie właśnie okazje, tzn różnie może to być odebrane przez rodziców dziecka itd. Dziewczyny wypełniajcie ankietę :( http://www.survio.com/survey/d/W5Y9M9C9Q7B8S1X9T

Gość gość
w pepco drogo co wy mu polecacie?? teraz w ofercie w PEPCO nie ma nic taniego.

Gość gość
czasami można znaleźć coś taniego, są przeceny zabawek itd no jak dla mnie to zawsze jakiś drobiazg tani można znaleźć

Gość gość
Jest sporo możliwości i nie trzeba mieć tak dużo kasy: ) …u mnie zawsze schodzi plastelina, dzieciaki uwielbiają lepić,ale ostatnio np. kupiłam swojej siostrzenicy , taki domek http://sklepdlaszkol.pl/pl/p/Domek-Ewy/181 ale mówię, nie zawsze trzeba wydawać sporo kasy. Pamiętajmy liczy się gest ;)