Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć prace?

Polecane posty

Gość gość

Za miesiąc kończę studia... i tu mam pytanie, jak najlepiej znaleźć pracę? Dodam, że studiuje administracje, po ktorej ciezko jest cokolwiek znalezc... Ogolnie doswiadczenie mam spore, pracowałam w urzędach, bylam kelnerką w dwoch knajpach, opiekowałam się dzieckiem. Z jezykow bardziej umiem niemiecki, niz angielski. Obecnie dorabiam w call center(ok. 50 h miesięcznie) i boję się rzucac te prace, bo jak nie znajde innej nie bede miec z czego zyc... prosze o rady...

Gość gość
no właśnie nie chce pracować w sklepie, pracowałam miesiąc w sieciówce to nie wytrzymałam, chcialabym coś ambitniejszego, a moi znajomi po kolei pracują tylko po znajomości, czy też mam pytać po znajomych i w ten sposób coś znaleźć? stresuje mnie to bardzo, bo utrzymuje sie sama, nikt mi nie pomaga i jestem zdana na siebie, a nie chce zostać w call center...

Gość gość
w Warszawie

Gość do garow cholera
Na poczatek moze poszukaj na gumtree lub tablica.pl

Gość gość
szukam na gumtree i na pracuj.pl, niestety jest kiepsko, a nie chcę iść do kolejnego call center, dlatego zostaję na razie tu gdzie jestem...

Gość gość
syn marnotrawny - lipę to bym chyba miala jakbym mieszkala w mniejszym mieście, tam nie ma tylu restauracji czy call center :P

Gość gość
sprawdź oferty na www.PlanPraca.pl polecam :))