Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego mimo iż jest mnóstwo fanów metalu po 30 i 40 to niektórzy uważają metal

Polecane posty

za muzyke dla małolatów? Wystarczy sie przejśc na jakikolwiek koncert metalowy, żeby zobaczyć, jak dużo dorosłych ludzi słucha tej muzyki. czasem ludzie po 30 stanowią nawet większośc publiki. Wobec tego dlaczego ZAWSZE musi znaleźć sie totalny wieśniak, o zerowej inteligencji, nie mający z muzyką metalową nigdy nic wspólnego, i mający zerowa wiedze na jej temat, który sie wymądrza, że to "muzyka dla małolatów", że z niej "sie wyrasta"? Czemu takie debile mają prawo do życia? // // // // // //

Gość gość
boże katarzyna ty dalej swoje wywody , już całe kafee wie jakiej sluchasz muzyki i nie ciagni tego tematu

Gość gość
Mowisz o prawie do zycia?:-) wez p*****lnij łbem o sciane ,wiesniaro z miasta:-)

chce żeby debile od "wyrastania metalu" wyjaśnili mi czemu są debilami i wymądrzają sie o czymś o czymnie mają zielonego pojęcia :-o

Gość gość
ja tam nie wyrosłam ,a mam 37 wiosen :) widocznie infantylna jestem ,ale sram na to -kolokwialnie rzecz ujmując. Mam 15 letniego syna który wprowadził mnie w świat hip hopu , przyznam że niektóre kawałki są nie do podj****ia

Gość gość
Tak?A ja myslalam ze tacy starzy ludzie sluchaja tylko piesni religijnej.

no i bardzo dobrze :) nie jestes wcale infantylna, metal to muzyka dobra jak każda inna a nawet lepsza hehe :P Ja mam dopiero 20 lat i na tym forum mi piszą "Drogie dziecko .Wyrosniesz kiedyś z tej "muzyki " i będziesz sama z siebie się śmiała ." imi ciśnienie podnoszą.

Gość gość
Ale wiekszosc osob gowno obchodzi Twoj metal. Poza tym kobiety sluchajace tej muzyki to takie babochlopy oszpecajace sie czesto tatuazami i kolczykami, gdzie popadnie. Zero kobiecosci, delikatnosci.

Gość gość
Zgadzam się, najwięcej jest fanów Metalu po 40stce (najczęściej wyglądających zwyczajnie) i sam sporo takich znam, ale po co się spierać na durnej kafe? Przecież tak tu trollujesz, że normalnie celowo na złość Tobie będą pisać o wyrastaniu. PS. Twój Wacken to syf i komercha.;) Nuclear War Now! Fest rządzi!

Gość gość
nie odzywajcie sie bo katarzynie o to chodzi zeby moc obrazac inych , a inny dla niej to taki któy nie slucha metalu i droga KATARZyno TY CIAGLE OBRAZASZ LUDZI A JUZ NIE RAZ PRZEPRASZAŁĄŚ a sama piszesz ze kazdy kto nie slucha muzyki takiej jak ty jest debilem, a debil to najdelikatniej powedziane

Gość gość
chciałabys tak wyglądać jak ja mając 37 lat ,nie mam żadnych tatuaży ,pracuje na odpowiedzialnym stanowisku i na codzień biegam w szpilkach ,tylko jadąc do pracy ta elegancka kobieta słucha jakiejś diabelskiej muzyki aż się auto trzepie/ tekst moherki piętro niżej/ :D

Gość gość
Nie znam zadnego starego czlowieka ktory slucha metala.

Najbardziej to bym chciała na Brutal Assault, bo blisko, Wacken to tylko taki przykład żeby było "800 euro, patrzcie jakie drogie bilety, biedaki kuhwy, takich wiernych fanów ma metal" :classic_cool: Ten Nuclear War Now! Festival Vol. IV, sam death i black metal, może i fajny ale ja lubie też stary heavy, no i przede wszystkich thrash, także nową fale - Vektor, Municipal Waste, Warbringer, Lich King, Violator - to tez komercha dla ciebie czy nie? :P

Gość gość
a ja znam ,mój ojciec , ma 46 lat ,jak puści na fulla to potem sąsiedzi zwracają mi na klatce uwagę bym słuchał ciszej :D:D A stary gra na gitarze , dwa piece w mieszkaniu , sprzet muzyczny wypas ,a na codzień przemiły pomocny pracownik budżetówki . Kocham moich starych za ten luz ,mam rodziców i przyjaciół w 1

Gość gość
Podajecie jakieś przykłady kobiet, które są wyjątkami od zasady, ale niech już Wam będzie, że nie wszystkie są takie :). Tylko poza wyglądem pozostaje też jeszcze charakter, cała otoczka takiej kobiety.

Gość gość
Niewyobrazam sobie swojej starej sluchajacej metalu :D.Umarla bym ze smiechu. :D

Gość narcyz trupek z elukubracją
Ja znam, bo pierwsza fala metalu w Polsce to połowa lat 80. Czyli nastolatki wyrosły i mają 40, 50 lat. Ludziom to zostaje, jako niegroźne już schorzenie ;)

"a sama piszesz ze kazdy kto nie slucha muzyki takiej jak ty jest debilem," niby kiedy i gdzie tak napisałam?

Gość gość
Katarzyno, mi chodziło bardziej o to, ze na Wackien występują najczęściej zespoły z Nuclear Blast, czyli wielkiej korporacyjnej wytwórni. Poza tym, napisałem to tak bardziej z przymrużeniem oka.;) Czy nowa fala Thrashu to komercha, to raczej bym nie powiedział, ale zapomniałaś wymienić Toxic Holocaust, Exarsis, Świniopasa i paru innych.;) BTW byłaś może na Keep It True? Bo ja niestety nie byłem, a miał być Dark Angel jako główna gwiazda, ale na plakatach nie było ich loga, ale mimo to, było tam sporo innych lubianych przeze mnie legend. Jak byłaś, to daj znać, czy był Dark Angel i jak wypadł.

Gość gość
Kaśka lubisz się roochać słuchając Metallici?

nie mam pojęcia co to jest "Metallici", tak jak nie wiem, jak taki troglodyta jak ty, rzucający "śmiesznymi żarcikami" był w stanie nauczyć sie pisać 🖐️ Świniopasa już nie ma, teraz jest Tester Gier :D Exarsis nie znam...widze w metal archives, że założony zespól w 2009, debiut w 2011, powstali już w czasach kiedy już słuchałam metalu, nieźle, bo ja słucham często zespołów które były już slawne przed moim urodzeniem :D Nie byłam tam, nie stać mnie by jeździć na festiwale do Niemiec :(

Ta w ogóle, to czy to nie z tobą przypadkiem kłóciłam sie o na temat glanów i zinów w innym temacie? :)

nastepujący kafeterianie: 1.Syn Marnotrawny 2.Czasem jakies pomarańczki które mi piszą "Drogie dziecko .Wyrosniesz kiedyś z tej "muzyki " i będziesz sama z siebie się śmiała ."

nie sadze żeby kazdy jeden post na tym forum był trollingiem. Z reguły jest jednak tak, ze jak ktoś prezentuje jakieś poglądy to naprawde tak uważa, mowa o dyskusjach na temat światopoglądu, a nie tych prowokacjach z wymyslonymi sytuacjami.