Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika855

Szukam dobrej kosmetyczki w Sopocie

Polecane posty

Gość monika855

Witam, Szukam w Sopocie naprawdę dobrej kosmetyczki, u której mogłabym profesjonalnie zatrzymać proces starzenia, która mogłaby mi zaproponować jakąś serię dobrych zabiegów odmładzających.. Zmarszczki coraz częściej się pojawiają, a ja nie mam sił na bawienie się kosmetykami. Kobietki, macie mi jakiś dobry salon do zaproponowania? Czekam na jakieś propozycje.

Gość Rysy twarzy
9,99 w rossmanie ostatnio byly z zawartoscia :P, :P, :P

Gość moricka
Za 9,99 ? że niby co ? Osobiście proponuję Ci Salon Styl. Co prawda może ceny nie są niskie, ale daję sobie głowę uciąć, że salon spełni Twoje oczekiwania. Zapisz się do Pani Beaty - świetny kosmetolog moim zdaniem. I masz rację. Nie baw się w kupowanie w kosmetyków - nie ma sensu. Lepiej wydać trochę więcej w Salonie, niż wydawać więcej na miliony kosmetyków. Salon Styl mieści się przy ulicy Monte Cassino ;)

Gość pauolinka
Ja bym poleciła Ci dwa salony, ale jeśli chodzi Ci o jakość, to również najbardziej polecam Salon Styl. Moje ulubione miejsce. Nie wiem, jak Wy Kobietki, ale ja wolę więcej zapłacić i cieszyć się z efektów, niż rajcować się kosmetykami, które tak naprawdę nie dają żadnych rezultatów.

Gość julia526
Ja tak samo jak pauolinka. Chętnie odwiedzam Styl. Co prawda nie płacę mało, ale efekty są na dłużej. No jest tam jakiś porządek, jakaś organizacja i szacunek do klienta.