Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdelkaaa

Skaza białkowa

Polecane posty

Gość serdelkaaa

Witam już dzis radziłam sie Was w sprawie raczkowania ale jeszcze jeden problem spedza mi sen z powiek otóż mój synek ma skaze białkowa jak zje cokolwiek z mleka od razu ma bole brzucha i biegunke jest na diecie eliminacyjnej i tak sie zastanawiam co wy dajecie oprocz mleka swoim dziecia ze skaza? moj je 4 posilki mleczne i obiad o owocach teraz nie ma mowy kiedys jadl ladnie i nie wiem wlasnie czym mu zastapic to jedno mleko ma 10 m-cy doradzcie mi dziewczyny

Gość serdelkaaa
Pisząc mleko miałam na myśli bebilon pepti 2 zjada to z roznymi kaszkami lub z kleikami

Gość gość
Owoce, obiadki, zupy, chlebek,żółtko jajka

Gość gość
zrób dwudaniowy obiad

Gość gość
wszystko procz nabialu i pochodnych, trzeba zwracac uwage na kazda rzecz, nawet biszkopty odpadaja

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość agula8
moja córka w tym wieku też miała skazę, napewno więcej wtedy przygotowywałam sama, ciasteczka, biszkopty, naleśniki itp. robiłam z przepisów beż użycia mleka, masła itp. A czemu nie może owoców? też uczulają? Jeśli dziecko już ładnie gryzie to może jeść wszystko byle bez mleka.Szukaj blogów mam alergików-mają czasem świetne przepisy. mama-alergika.blog.pl/ www.latopic.pl/ www.smakolykialergika.pl/

Gość serdelkaaa
Nie tyle nie może co nie chce owoców jeść :-) kiedyś nie było problemu z tym... dzięki za rade :-)