Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

minęło 5 miesięcy

Polecane posty

Gość gość

a ja i tak codziennie myślę o byłym, brakuje mi go, wczoraj za nim płakałam, jak długo jeszcze będę się z tym męczyć...chodzę do psychologa, biorę jakieś prochy,a i tak nie widzę sensu w życiu :(

Gość gość
na h*j jest ta miłośc...

Gość gość
kup sobie pieska, duzo kobiet uczucia macierzynskie i milosc tak rekopensuje :)

Gość gość
mam juz psa od dawna,więc mi nie pomoże to...

Gość gość
Dobrze bedzie, staraj sie caly czas czyms zajmowac, jak najmniej myslec kto inny c***isany.

Idealizujesz go? Myslisz o nim? Szukasz kontaktu? Wiesz co jest wazne? Zeby nie zmienic uczucia w obsesje. To ze boli to normalne. To zaloba po zwiazku. To sie skonczy, jesli sama sobie to uswiadomisz. Albo bedzie trwalo, jesli na sile bedziesz chciala z tym skonczyc. Brzmi smiesznie, ale daj sobie poprostu czas. Czlowiek wpada ze skrajnosci w skrajnosc. Przezyj ten bol, przeplacz, wyzlosc sie. Ale nie gloryfikuj ani zwiazku ani bylego partnera. To czlowiek, z ktorym juz nie jestes. Moze fajny, moze z wadami, ale tylko czlowiek. Pozwol mu odejsc, nie tylko cielesnie.

Gość gość
Dlaczego cię zostawił ?

Gość gość
Tak slusznie napisane przezyj ten bol i mysl o tym , ze przeciez sie rozstaliscie t koniec nigdy nie wroci juz.

Gość gość
I niby kobiety są silniejsze psychicznie hahaha same nawet to mówicie a tutaj co któryś temat, to rozstanie z facetem, depresja, psycholog i tabletki. Wcale nie jesteście silniejsze psychicznie. Jak faceta zostawi kobieta, to sam sobie musi radzić i nie ma psiapściółek którym by się wyżalił i nie biega do psychologa.