Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PKW sfałszowało wybory są dowody

Polecane posty

Gość gość

Wypowiedz faceta który zagłosował z żoną na kandydata sprawdził wyniki z tej komisji obwodowej i okazało się że kandydat dostał ... 0 głosów! facetka we Wrocławiu poszła głosować a komisja jej mówi że.... Pani już przecież głosowała! 228 500 tys. głosów nie ważnych 0,8%!!! BANDA KŁAMCÓW!!!!

Gość dupadupeczka
a dupke też sfałszowało?

Gość gość
Na górze link do do wypowiedzi faceta który przekonał się na własnej skórze że wyniki wyborów zostały sfałszowane zachęcam do obejrzenia filmiku

Gość gość
To oglądaj sobie więcej takich filmików. Sam sobie mogę taki nagrać, że PIS mnie zaczepiał przed lokalem i dawał mi kasę za głos na nich. I co nie będzie dowodu? Zejdź na ziemie. W każdej komisji są mężowie zaufania wysłanie przez partie. Widzę że wiesz o tym jak pracuje obwodowa komisja.

Gość gość
już przefrani faszyści swe fobie przedstawiają. hahahaha oj pisiorki pisiorki ... hahahahahaha

Gość gość
Witajcie w ukochanym kraju, Rzeczypospolitej lewych klas!!!

Gość gość
Przecież to nie nowość! leśne dziadki z PKW od 7 lat fałszują wybory wystarczy spojrzeć na statystyki głosów nieważnych od 1990r. już by się nawet nieośmieszani bo to wygląda zupełnie jak u wujcia Łukaszenki:D

Gość gość
Widzę że kretyni mają problem z rozróżnieniem głosu nieważnego, od sfałszowanego. Wiele osób które znam celowo dały głos nieważny, i co? Sfałszowali? P****ańcy z kafe.

Gość gość
Wiecie po co liczy się 9% komisji przez 26 godzin>>> Żeby dopisać 200 tysięcy nieważnych krzyżyków:D Stara ruska metoda, wolny kraj mentalnie zatrzymał się w latach 50-tych XX wieku, w najgorszym czasie komuny w Polsce

Gość gość
pozbądżmy się tych cweli , którzy przegrani nie umieją porażki przyjąć nie piszę z honorem bo pisiorki , i inne temu podobnych takowego nie znają-ech pisiorki pisiorki

Gość gość
Wszystko dawno martwe jak dawno martwi prezydenci... (a kto ich zabił wie to każdy Polak ale publicznie tego nie przyzna!) To nie obraz ogłady to obraz pogardy i zdrady!!!

Gość gość
Oj, platfuski plarfuski, jeszcze jakiś czas rządów waszego ryżego cudotwórcy i bajeranta,a będziecie chodzić bez skarpet! Wasze dzieci zaraz po podstawówce pojadą na zachód wysługiwać się kapitalistą za miskę ryżu!!!

Gość gość
Ja wiem czego oni się boją że jak PIS z Ruchem Narodowym przejmą władzę to wszyscy zdrajcy i sprzedawczyki pójdą pod sąd i skończy się pasożytowanie na Narodzie Polskim. Komuniści bez względu na swój wiek również trafią do więzień Takiego świata boją się ludzie którzy od dziesiątek lat okradają uczciwych obywateli!!

Gość gość
Ot,cała prawda.

Gość komitet wyborczy obużeni
tak,od 7u lat fałszują,już nawet polskę równiutko od linijki na połowy podzielili,Po jedna część,PIS druga,z tym że PO strona ma na swoim terenie o jedno 300 tysięczne miasto więcej dla zachowania bezpiecznej przewagi.91%głosów przez kilka godzin policzyli z całej Polski,a 9%z wawki i okolic,tyle godzin się zeszło,,liczenie głosów szło pełną parą":o Przekręt jak cholera...

Gość do gość z 16 57
PIS już kiedyś rządził,i ilu powiedz komuchów,zdrajców i sprzedawczyków zapuszkował?

Gość gość
Żadnego, :D:D Bo ci komentujący tutaj IDIOCI nie wiedzą że w szeregach PISu jest więcej byłych PZPRowców niż w PO i SLD razem wziętych. :D:D:D I tacy to z nich geniusze. Wystarczy jedno - uznać głos nieważny za fałszywy. :D:D:D:D:D K****, MATOŁY I DEBILE GŁOS NIE WAŻNY TO GŁOS NIE WAŻNY A NIE FAŁSZYWY. Ale do kogo ja to piszę.