Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tyle ladnych lasek a ja z taka torba

Polecane posty

Gość gość

przed slubem i porodem byla z******ta szczupla opalona, dzis po slubie 6 latjest tragedia. jedyne marzenie to rodzenie dzieci , zadnego hobby czy zainteresowan, troll domowy. na bieganie nie namowisz , na basen nie namowisz, tylko siedizec w domu seriale i allegro. a ja zadbany wysportowany jak przed slubem mecze sie z taka torbą ... laske ciezko zrobic sex tylko po bozemu bo wieczni ciezko i zmeczona k***a niczym. zeby nie dziecko to był by kop w dupsko .... szkoda dzieciaka na spełnianie swoich potrzeb. ufff chociaz pogadam to troszke lżej.

Gość MAgduusia21
z zona pogadaj o tym, moze postrasz troche ze jak sie za siebie nie wezmie to rozwod tylko ze subtelniej to ujmij bardzo subtelnie:)

Gość gość
żal mi twojej zony, skoro tylko wygląd sie dla ciebie liczy, moze ty ją zaniedbujesz emocjonalnie ze ona sie nie stara ładnie wygladac, kiedy ostatnio powiedziales jej komplement jakis, robisz gre wstepna w łóżku

Gość MAgduusia21
nie chce tu bronic tego pana wyzej bo nie wiem co i jak do kocna ale kobieta powinna dbac o siebie albo chociaz isc na ten spacer czy basen a nietylko komputer

Gość gość
Jak własną osobę można nazwać TORBĄ? jak w ogóle kogokolwiek bliższego można tak nazywać. Aaa, i opalenizna świadczy o atrakcyjności? to ja już sobie ją wyobrażam..

Gość gość
kwiaty kupujej jej 3 razy w tyg. w kazdej kwiaciarni na osciedlu bardzo dobrze mnie znaja. sex bez gry wstepnej to nie sex, tak sie mozna kochac z włąsna reka a nie kobieta. komplementy ? a co mam jej mówic z***biscie wygladasz ? i utwierdzac w przekonaniu ze jest ok.... ona wie ze nie jest tylko jest zbyt leniwa zeby cos z ty mzrobic. dobrze sie siedzi w domu wpiernicza niezdrowe jedzienei i oglada tv poco to zmieniac ?

Gość gość
ty nie powinieneś mieć żony ! nie kochasz jej

Gość gość
No ale jak jej hobbi to sranie bachorami to sorrrry ale to nie żona tylko raszpla :o

Gość gość
a ludzi się dobiera pod względem charakteru, nie wyglądu. Masz nauczkę. Trzeba było sobie wybrać dziewczynę, która zadbana nie była dla chłopa, tylko dla siebie, i o innym charakterze, to sama by o siebie dbała

Gość gość
Tak, prawić komplementy lasce, która totalnie się zapuściła i znacznie zmieniła na gorsze po ślubie... Ma udawać, że wszystko jest ok i utwierdzać ją w tym przekonaniu? Jesteście pojeebane 🖐️

Gość gość
na atrakcyjnosc fizyczna składa sie wiele żeczy miedzy innymi opalenizna ... ale co kto lubi. dla niektorych atrakcyjnosc to waga powyzej 150 kg. co człowiek to gust. ok nie wyglada jak torba ... wyglada jak szafa trzydrzwiowa z lustrem, czy to cos zmienia . to tylko słowa.

Gość gość
A dajesz jej kasę na upiększanie? :D jak nie, to wiesz, jesteś gołodupiec.

Gość gość
To mówię. Było sobie wybrać kogoś kto naprawdę o siebie dbał z innych powodów, a nie byleby chłopa złapać. Ja np. mam faceta, który ćwiczy na siłowni, bo i ja ćwiczę, i wiem, że nie zrezygnuje z tego :)

Gość gość
ciezko kochac kogos kto o siebie niedba. do tespo picie piwa. czy normalnym jest picie 3 piw codziennie przed snem ? siediz przed kompem i żłopie te piwsko jak ferdek z kiepskich, ale ona nie widzi w tym nic złego bo przeciez wszystkie jej kolezanki tak robia.

Gość gość
A jaka z charakteru była przed ślubem? Dużo przytyła?

Gość MAgduusia21
a mi sie wydaje wlasnie ze fajny koles z ciebie bo chcesz jej pomoc staraszsie wyciagnac na basen czybiegac, laska nie umie tego docenic;/

Gość gość
:) gołod***ec hehe w tym miesiacu zarobiłem na czysto tyle ile moja tesciowa na poczcie zarabia w półtora roku . kasa jest na wspolnym koncie nie kontroluje wydatkow, poto ca pieniadze zeby z nich korzystac. na czarna godzine mamy odłozone , na mieszkanie dla corki tez wiec bierzace wypłaty mozna wydawac.

Gość gość
To ze się zaniedbała TO NIE jest ok,ale to że tak piszesz o swojej żonie to też b zle. Czy ona nigdzie nie wychodzi, nie zakłada sukienek, nie odpicuje się jak wychodzi z domu?Czy faktycznie ma warunki żeby pobiegać albo na ten basen isc czy tak pierd...bez ładu,a kobieta kasy i czasu na basen czy bieganie nie ma... Czy gadales z Nia o tym,czy dyskretnie dales do zrozumienia ze ma nadwagę?Ile ma wzrostu i i le wazy? Co do sexu i kwiatow jasne kur.... Mój małżonek minety mi nie chce zrobić mimo ze poprzedni facet uwielbiał i był to obowiązkowy punkt sexu. Sex zawsze bez dluzszej gry wstęlnej i jemu tez sie chyba wydaje ze jest macho.Może i tobie też. PO co o na na tym allegro siedzi,kupuje cos dzieciom czy sobie, jak sobie to co kupuje skoro jest baba zaniedbaną twoim zdaniem? maluje sobie paznokcie, goli pipke przed sexem? napisz cos więcej

Gość gość
Odciąż torbę to będzie torebka. Sama się zapłodziła? jej się pewnie nie chce bo pan i władca musi mieć czas na swoje "hobby". Gdy się kogoś naprawdę kocha za/je/bi/ście akceptuje się zmiany zewnętrzne. Dla prawdziwych uczuć miłość nie umiera wraz z wyglądem.

Gość blondyna2309
no gosciu wspolczuje ci ja mam dziecko ale wyglad to podstawa zawsze mam wlosy ladnie zrobione makijaz pachnaca. i dziecko to nie wymowka zeby nic ze soba nie robic.gadales z nia?

Gość gość
jaka rawdziwa miłość i uczucia? żartujecie sobie chyba, haha

Gość PanPorucznik
zakłamane szmaty :o przecież koleś pisze, że próbuje ją aktywizować, tylko tucznikowi nie chce się ruszyć d**y, a dziecko to bardzo wygodna wymówka 🖐️ gdyby temat założyła kobieta i pisała o mężu, wszystkie wy zakłamane relatywistyczne ściery byście doradzały jej aby rzucić gnoja. hrrrtfu w te wasze dwulicowe morde:o🖐️

Gość gość
A ja dbam o siebie , cwicze , lekka opalenizna , sexi haleczki , same zdrowe przekaski - a moj na to , ze sie poszczam . I gdzie tu rownowaga????? Niektorzy ludzie ŻLE sie podoberali!!!

Gość gość
na allegro kupuje ubranka córce, czas musi miec bo nie pracuje z własnego wyboru. wstaje o 7 prowadzi mała do przedszkola i odbiera ja o ktorej chce przewaznie o 15 ale przedszkole do 17. wiec dzionek ma dla siebie. mieszkamy w 300 tys. miescie wiec chyba problemu nie ma zeby zorganizowac se na sportowo pare godzin. dlatego nie wiem od czego mam ja odciazyc. gotuje ja bo ona nie lubi a ja uwielbiam , zakupy robie te wieksze wracajac z pracy. w weekendy dzielimy mieszkanie na pół i sprzatamy razem na mokro. zona prasuje ale mowiłem ze tez nie widze problemu zeby to robic ale ona woli bo wtedy na psokojnie se siedzi i piwko moze wypic bez biegania do dziecka jak cos chce.

Gość gość
sprostuje ze nie zamawia tylko na allegro, ale w zarze itp. sieciówkach bo na sklepach nie ma tego wszystkiego co w sklepie-online i przesyłka tania.

Gość gość
To twoja wina, że sobie wybrałeś zsolaryzowaną lalunię, która tylko piwo pije. Kogo wybieramy, takiego mamy, i nie pierniczcie, że przed ślubem nie widać nic, bo widać jak najbardziej, tylko ludzie są ślepi

Gość gość
strasznie nie trafiłem z kobieta na żone. ale kurcze przed slubem wygladała rewelacyjnie. szczupła , ciemna cera , czarne włosy , piekna twrz ... ideał. do tego sex 3 razy dziennie. dzis o wszystko trzeba prosic jak mozna tak sie zmienic. przeciez żeniłem sie z zupełnie inna osoba.

Gość PanPorucznik
>>. w weekendy dzielimy mieszkanie na pół i sprzatamy razem na mokro że co proszę??? :o siedzi pasożyt w domu na d***e i jeszcze każe ci sprzątać mieszkanie? a ty się na to godzisz? gdzie twój honor:o

Gość gość
jaki honor . nie widze problemu w tym ze jej pomoge. rece mi nie odpadna a i jej bedzie lżej. wle posprzatac poruszac sie niz leżec przed tv czy kompem.

Gość gość
I CO Z TEGO JAK WYGLĄDAŁA? trzeba patrzeć na charakter też >< zawsze mi żal takich chłopów, co przed ślubem patrzą tylko na wygląd, a po ślubie jak nagle wychodzi szydło z worka to na charakter SIĘ SKARŻĄ